Followers

Friday 30 August 2013

novi početak-a new start


konačo sam se smestila u mesto koje će mi biti dom sledećih godinu daa, pa je vreme da prikažem koja 24 laka su izabraa da mi prave društvo. koz mesec ili nešto više ću doći na kratko u srbiju da još ponešto završim, pa se nadam da ću doneti još bočica.
so, i'm finally settled down in what will be my home for a year, so it's time to share what 24 polishes were chosen to keep me company. i should return to belgrade in a month or two to finish some stuff, so i'm hoping to bring a few more.

svi - all

 catrice

 china glaze + opi

high end

misc


nisam baš imala neki sistem u biranju. u stvari, misc i catrice su pakovani koliko toliko planski, ostale je nasumičo izabrao md iz kutije sa tim brendom, uz uslov da taj lak već nisam kačila.

i dalje imam neke neobjavljene svočeve, pa se nadam da ću nastaviti sa redovnim pisanijem!

i didnt' really have  a system in choosing, actually, i packed misc and catrice with a idea, others were randomly picked by mb from the box of particular brand, with the condition that it wasn't already swached.

i still have some unpublished swatches from before, so i'm hoping that i'll continue with regular posting.

Sunday 25 August 2013

essence prince charming over essence life is a freeride


u julskom new in/old out postu mogli ste da vidite sličice praznih bočica, a među njima je bio i essence life is a freeride. kada znam da poslednji put mažem neki lak, dajem mu specijalan tretman: obično ga nosim više od jednog dana :D i za kraj mu dodam i neki topper. ovaj put sam izabrala essence prince charming.
in july's new in/old out post, there was a picture of my empties, and one of those was essence life is a freeride. when i know that it's the end of a polish, i give it a special treatment: i usually wear it for more than one day :D and then spice it up with a topper. my choice for this one was essence prince charming.
mogli ste da vidite prince charming u kombinaciji preko aura techno ovde. sada vidim da sam prilično dosadna jer sam ga uparivala sa svetlo plavim lakovima. trebalo bi da počnem da se igram sa drugim baznim bojama, žuta mi prva pada na pamet, pa i srebrna, ali mi slobodno ostavite predloge!

uspela sam da iskapim bočicu essence life is a freeride tako brzo delom i zbog toga što mu treba tri sloja. nosila sam ga par dana pre nego što sam dodala princa, zato su mi vrhovi ponegde izlizani.  a sada, na slike!


prirodna svetlost:
you could see prince charming in a combination over aura techno here. i see now that i've been boring with pairing it up with light blues. i should probably start playing with other base colors. yellow is the first that comes to my mind, silver also, but feel free to give me suggestions!


i managed to empty the bottle of essence life is a freeride partly because it always needed three coats. here, i was wearing it for a couple of days before adding the prince, hence a bit of chipping can be seen. now, on to the pictures!

natural light:

Friday 23 August 2013

a england - tristam (the mythicals)


kao i u prethodnom postu, za kog mi se čini da je bio pre milion godina, moram da kukam kako nemam vremena ni za šta, pa ni za blog. čak sam počela da nosim isti lak po tri dana, o, užasa! završila sam sa selidbom br 1 tako da sam privremeno u srbiji, a od sledeće nedelje počinje moja jednogodišnja avantura po bliskom istoku. i dalje mi je najveći problem koje lakove da ponesem sa sobom.

sada ću vam pokazati a england tristam, savršenstvo iz the mythicals kolekcije.

like in the last post, that was what looks like a million years ago, i have to whine about not finding time for anything, let alone blogging. i even change polishes on 3 day basis, what a horror! i finished the move no 1 so i'm in serbia for a few days, and from next week, my year-long middle east adventure begins. i still have no idea what polishes will i bring with me.


now, i will show you a england tristam, a beauty from  the mythicals collection.

edina iz a england opisuje tristama kao "noćno plavo nebo sa zvezdanim sjajem". meni je prelep, a u a england stvarno znaju da naprave lakove sa rasejanim holo efektom. ovaj izgleda prelepo i na direktnoj svetlosti i u zatvorenom, zaista je poseban ali i suptilan u isto vreme. formula i aplikacija su bez greške, i zaista ne mogu ništa loše da kažem o a england lakovima.

prirodna svetlost:

edina from a england describes it as "night blue sky with starlight glimmer and glow". it sure is gorgeous, and she really knows how to make scattered holos. this one looks amazing both in direct light and indoors, it really stands out but is subtle at the same time. formula and application are flawless, i can't say a bad word about any a england polish.

natural light:

Sunday 11 August 2013

china glaze - jamaican out (core collection)


za početak, moram da objasnim moje odsustvo u poslednje dve nedelje (odmor i festivalčenje), i biće još nepravilnosti u mom regularnom rasporedu postovanja u sledećih par nedelja (još festivala i selidba na bliski istok), ali očekujem da se vratim na standardno početkom septembra.
 a sad, lak!

jamaican out je deo osnovne china glaze kolekcije, tako da bi trebalo lako da se nalazi.
first of all, i'll explain my absence in the last 2 weeks (vacation and festivals), and there will be more irregularities in my posting pattern in the next few weeks (festival and moving to middle east), so hopefully, i'll be back on track in septemeber. now, on to the polish.


jamaican out is a part of china glaze core collection, so it should be easy to find.

ovo je jedan od lakova kog sam uzela isključivo zbog imena (obrazac je jasan kad spomenem jamaican me crazy :D), ali inače ga smatram prilično odvratnim.

kada sam pregledala slike, bila sam iznenađena koliko bolje izgleda na njima nego uživo. dok sam ga nosila, na meni je izgledao kao da sam stara gospođa i unosio mi je nervozu. boja je čudna za opisivanje, u zavisnosti od osvetljenja i vašeg prirodnog tona kože, može da povuče na narandžasto, koralno ili crveno. zlatkasti šimer je taj koji mi najviše smera. formula je standradno ok.

možda bi sad izgledao bolje na meni, pošto sam prilično pocrnela, ali zimi nema šanse da ga nosim.

prirodna svetlost:
this is one of the polishes i got solely because of the name (see the pattern with jamaica me crazy :D), but i otherwise find it to be quite hideous.

when i went through the pics, i was surprised that it looks much better than in real life. when i was wearing it, i felt like an old lady and was quite nervous. the color is weird to describe, depending on the lightning, and your own skin tone, it can be more red, coral and orange. the goldish shimmer is what i think is the problem, though. formula is standardly ok.


it may look a bit better on me, now that i'm quite tanned, but i would dread to wear it in the winter.

natural light:

Thursday 1 August 2013

new in: july 2013


ovog meseca nisam toliko kupovala, ali su stigli neki poklončići i jedna zoya kupljena prošlog meseca, ali tek ovog dobijena (liberty).

vrhunac je bio dolazak illamasqua-e, pa sam morala da uzmem nešto i izbor je pao na mottle i nomad.
i didn't overbuy this month, but i got quite few polishes as a gift, and there is one zoya that was bough last month, but i got it in july (liberty).

the turning point was the arrival of illamasqua, so i had to get something and choose mottle and nomad.!

imala sam sreću da osvojim nagradu na cajinom blogu, tu se ušunjao i sephora nail design top coat 7 (poznatiji kao marryj topper)!

naravno,  tu su i neke zoya-e kojima nisam odolela:
i was lucky enough to win a prize at cayca's giveaway, and i finally got sephora nail design top coat 7 (better known as marryj  topper.)

of course, i couldn't resist getting a few zoyas.
essence mr and mrs glitter, gosh ocean, miss sporty metal flip 030 aurora borealis, max factor fantasy fire,
sephora nail design top coat 7

zoya: envy, chyna, liberty, zuza

dugo nisam kačila slike praznih bočica, iz razloga što mi se preko duuuuge zime nakupilo dosta skoro potrošenih lakova, ali koje nisam uslikala pa sam morala da čekam lepo vreme da bih ih verno predstavila, pa odatle čak 12 praznih bočica!

u kutiji su sve potrošene flašice u ovih godinu dana. bilans: 25 potrošenih lakova i poklonjenih 8.
there were no empties photos in a while, because i managed to almost finish quite a few bottles during this very long winter, but i wanted to properly swatch them, so i had to wait for sunny weather, so now i have 12 empty bottles.

in the box are all the empties in my one year of blogging, total of 25 (additional 8 i passed to a couple of friends)!
 essence: grumpy, trust in fashion, blue addicted, sparkling silver, promberry, miss universe, chic reloaded, breakthrough, life is a freeride, sparkling champagner, caribbean sea, miss sporty red tango



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...