Followers

Saturday 26 November 2016

ysl prune minimale (7)


prune minimale je jedan od prvih ysl lakova od kad su obnovili kolekciju 2012te.
prune minimale is one of the first (revamped) ysl nail polishes, back in 2012.

prune minimale je klasična vamp nijansa. boja je dosta tamna šljivasta sa jakim braon podtonom. po flašici biste pomislili da ima jak šimer, ali se ništa od toga ne prenosi na nokat, tako da ga ja više smatram kremom.

ovaj lak nema neki specijalni wow efekat, ali je ipak vrlo lep lak. formula je odlična i generalno sam zaljubljena u ysl četkicu, tako da, ako ste u potrazi za vamp lakom, ovo je definitivno dobar izbor.

prirodna svetlost:

prune minimale is a classical vampy shade. it's a quite dark plum that leans towards the brown spectrum. from the bottle, you would be mistaken to believe that it's full of shimmer, because virtually nothing transfers on the nail, so i labeled it as a creme.

there is nothing too special about it, but it is a really nice polish. formula is great and i am in love with the ysl brush, so if you are in a search for a vampy polish, it is definitely a good choice.

natural light:

Monday 21 November 2016

picture polish big bang (collaboration shade)


vreme je za još jednu picture polish kolaboraciju, ovaj put big bang, kreiran u saradnji sa la npa mouton.
it's time for another picture polish collaboration shade, this time big bang, created with la npa mouton.

big bang je kompleksni lepotan! nijansa je blurple sa nešto jačim plavim tonom, i raznobojnim šljokicama. i zaista mislim raznobojnim, jer nema boje koja se ne pojavljuje. lak je dubok, bogat i kompleksan, pravo savršenstvo.

formula je odlična, pokriva u dva sloja i jedan je od mojih omiljenijih novijih pp lakova. na žalost, moje slike ne dočaravaju potpuno njegovu lepotu.

prirodna svetlost:
big bang is such a complex beauty! the shade is blue leaning blurple, with multicoloured, and i mean multicoloured because i can see pretty much everything, glitter. it is deep, rich, complex, in one word, a stunner!

formula is awesome, opaque in two coats, and one of my favourite recent pp shades. my pictures, sadly, don't do it justice.

natural light:

Saturday 19 November 2016

a england let me in (to emily bronte)


moji kompjuterski problemi su, bar privremeno, rešeni tako da se vraćam i počinjem sa a england lakom let me in, iz to emily bronte kolekcije.
my laptop problems are (temporarily) over, so i'm back and i will stat with gorgeous a england polish let me in, from the to emily bronte collection.

a england je brend poznat po prelepim suptilnim holo lakovima, i let me in nije izuzetak.

ovo je savršena, duboka magenta sa suptilnim rasejanim holo česticama. vrlo je bogat, sa neverovatnom formulom. definitivno pun pogodak.

prirodna svetlost:
to call a england the queen of rich subtle holos is an understatement, and let me in is no exception.

it is a gorgeous deep magenta with a subtle scattered holo particles. it is so rich, with an effortless formula, a real stunner!

natural light:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...