Saturday 8 September 2012

zoya lotus (true spring)


lotus je iz zoyine kolekcije true spring iz ove godine. 
lotus is from zoya's true spring 2012 collection.

dugo sam zagledala ovaj lak, i nisam mogla da se odlučim da li da ga uzmem ili ne, a sada sam baš srećna da sam ga ipak kupila!

u zoyi su ga prilično dobro opisali, kao prašnjavu ljubičastu sa plavim podtonom i raznobojnim šimerom (roze, crveno i zlano). boja je stvarno prašnjavo ljubičasta, a iznenadila sam se koliko je šimer vidljiv na noktima, jer sam mislila da je dosta suptilniji. formula je odlična i potpuna pokrivenost se dobija sa dva sloja. mislim da je ovo jedan od onih lakova koji svima dobro stoje.

prirodna svetlost:

dugo sam zagledala ovaj lak, i nisam mogla da se odlučim da li da ga uzmem ili ne, a sada sam baš srećna da sam ga ipak kupila!
zoya describes it as: "a very soft, dusty blue-toned amethyst purple with colorful shimmer that reflects pink, red and gold. a dreamy smoky shade for purple lovers that looks both soft and luminous"  and they are dead on with the description. the color really is a dusty, muted purple packed with pinkish shimmer. formula is amazing and it is fully opaque after two coats. the shimmer is quite visible on the nails, which surprised me, because i expected it o be more subtle. i think that this is one of those shades that look good on every skintone.
natural light:



koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + dva sloja laka + nadlak (essence btgnts).
i used base (china glaze strong adhesion) + two layers of polish + top coat (essence btgnts).

6 comments:

  1. Oooo, priti priti, šajni šajni.
    Šimer je posebno lep.

    ReplyDelete
  2. Mnogo mi se dopada!! :)
    I boja i shimmer! Jako lepo.. :)

    ReplyDelete
  3. Ovo je fantasticno. Kad sam uzela hot list nadala sam se makar priblizno ovome. Sta mislis jel ima dupe?

    ReplyDelete
  4. Savrsena nezna ljubicasta. Ah taj simer!

    ReplyDelete