Followers

Friday 24 August 2012

catrice 875 it's all i can blue


catrice 875 it's all i can blue je lak kog sam naknadno uzela (uz oh my goldness) iz nove kolekcije, jer je bio rasprodat kad sam došla u parfimerij, i jasno mi je zašto je prvi nestao :)
catrice 875 it's all i can blue is the polish i got additionally from the new collection, since it was sold out (together with oh my goldness) once i got to the store, and i can see why.


ova nijansa plave je fantastilna. začuđujuće, nemam ništa slično, niti sam znala da mi očajnički treba. ovo je prelepa neboplava krema sa malo ljubičastog podtona. formula je odlična (konačno!) i dva sloja su sasvim dovoljna za dobru pokrivenost. toliko sam se zaljubila u ovu boju da nisam mogla da prestanem da gledam u nokte!


prirodna svetlost:
this shade of blue is insanely amazing. it is one of the blues that i, suprisingly, didn't have and also didn't know that i would definitely need :D it is a beautiful creme light sky-blue with a little bit of purple undertone. the formula is amazing (finally!) and you get a full coverage after two coats. i couldn't stop watching at my nails.

natural light:




koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS)

9 comments:

  1. Prelepa nijansa plave! Podseca me na Aura 28, samo mi deluje malo mirnije..

    ReplyDelete
  2. Tale je bil moja prva izbira v novi Catrice prenovi, prekrasen je. <3

    ReplyDelete
  3. Uh, na takve boje sam slaba. Jedva čekam da nam dodje novi asortiman!

    ReplyDelete
  4. Odlicna boja :) Odlicna :)

    Mala sugestija, ali malecka: potpis na slici uzmi da ti bude ili waterline ili neke prigusene belicaste boje, ovako izgleda kao da si zaboravila da obrises crticu koja ti se omanula po prsticu :) Sem ako nisi htela da bude u boji laka uvek, to je onda ok :)

    ReplyDelete
  5. e ova boja mi se bas svidja! Vreme je da se ponovim :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...