Followers

Monday 27 January 2014

ysl bleu cobalt


bleu cobalt je jedan od noviteta u mojoj konstantno rastućoj ysl porodici, i jedan od lakova koje sam dugo želela.
bleu cobalt is one of the newest additions in my evergrowing ysl family, and the one i really wanted for a long time. 

ovaj lepotan je u stvari bio poklon za novu godinu-dolazak kući od md, zajedno sa bronze aztec. potpuno sam se oduševila što je ispalo da on u stvari zaista sluša moja neprestana trabunjanja o lakovima, a da ni ne spominjem da je izabrao odlične lakove, potpuno po mom ukusu!

da se vratim na sam lak. obožavam nijanse tipa "bogate, mastiljave plave", pogotovo kad su ukombinovane sa fantastičnim šimerom poput ovog. nikada ne izgleda poptuno crno i baš ima dubinu, iako je ipak za nijansu pretaman da bi bio pravi kobalt. bio mi je na listi baš dugo, ali pošto već imam dior tuxedo i essie midnight cami, htela sam da sačekam da potrošim essie pre kupovine, tako da je dobro da ga je md izabrao :D

formula i četkica su savršeni, kao i uvek, i to je ono što me najviše oduševljava kod ysl tako da će se kolekcija povećavati.

prirodna svetlost:
this beauty was actually a kind of a new year-coming home present (together with bronze aztec) from my bf.  i was completely amazed how it turned out that he actually listens to my nail polish babbling, not to mention that he chose true beauties, totally in touch with my taste!

but, on with the polish. i adore the shades of the "rich, inky blue" types, especially when they are paired with amazing shimmer as this one. it never looks just black-dark, and has a real depth about it, although it's a bit too dark to be called cobalt. it was on my wish list for a while, but since i already have dior tuxedo, and essie midnight cami, i wanted to wait until the essie one is emptied, but i'm glad my bf chose it :)

formula and brush are perfect, as usual, and that's what i find to be the thing that amazes me the most about ysl, so i'll keep updating my collection.

natural light:






veštačka bela svetlost-artificial white light




koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + dva sloja laka + nadlak (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (china glaze strong adhesion) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).

21 comments:

  1. Klasika, nema greske ;)

    Divno ti stoji :)

    ReplyDelete
  2. Mislim da je ovo bez premca najljepsi tamnoplavi lak koji sam ikada vidjela! Neznam dali mi je ljepsi na noktima ili u bocici, a bocica mi se cini posebno elegantnom u kombinaciji sa bojom laka. Divan, nema sta

    ReplyDelete
  3. Divan, ma najdivniji. :) Drago mi je da je deo tvoje kolekcije, jer je pored dosta sličnih boja stvarno poseban.

    ReplyDelete
  4. That is a really gorgeous addition to your YSL family - very beautiful!

    ReplyDelete
  5. Sasvim razumem tvoju ljubav prema ovim bojama. Šimer je očaravajuć, a mnogo mi se dopada i što je jasno da je teget, ne crn.

    ReplyDelete
  6. krasan je, ako ne njega barem nešto slično svaka treba imati u svojoj kolekciji *.*

    ReplyDelete
  7. Jako je lep. Da li mi treba pored CH Blue Satin i Dior Tuxedo?

    ReplyDelete
  8. Ovo bih rado posedovala i trosila :D Jedna od boja koja je neophodna u lakocarstvu. Podseca me malo na avonov Inky blue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ima dosta sličnih, ali je ysl uvek moj izbor (ah, ta četkica i formula!)

      Delete
  9. It is absolutely gorgeous! <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...