Followers

Sunday 9 March 2014

miss sporty aurora borealis (metal flip)


danas je još jedan duohrom dan, i ovaj put predstavljam aurora borealis iz miss sporty metal flip kolekcije.
it's another duochrome day, and this time i'm showing aurora borealis from miss sporty metal flip collection.

čini mi se kao da je prošla večnost od kad sam dobila ovaj lak na cajinom blogodarivanju. bočicu sam skoro potrošila, ali sam uvek imala neki problem sa slikama; ili je bilo previše sunčano ili previše oblačno ili bih zaboravila aparat, ali sam sad zadovoljna.

već sam ovo spominjala, ali moram opet: nervira me što miss sporty lakovi nemaju imena na bočici, već morate da ih tražite na sajtu. to me baš frustrira.

ovaj lak je iz malo suptilnije duohrom porodice. nijansa je teška za opisivanje, srebrnkasto-lila sa šimerom, koja može da pređe u zelenkastu. efekat je mnogo očigledniji u bočici. tri sloja su neophodna za pokrivenost, a uvek imam osećaj da bih mogla da dodam još jedan.

nosila sam ga dosta, jer mi je nekako uvek bio izbor za situacije u kojima ne želim da mi nokti privlače pažnju, a opet mi treba neki efekat da ne budem samoj sebi dosadna. prošle nedelje sam otkrila da mi dobro stoji na papcima, tako da ću da ga koristim za pedikir.

prirodna svetlost:
it seems like forever since i got this one in cayca's giveaway. the bottle is almost empty, but something was always wrong with my pictures, either it was to sunny or to cloudy or i would forgot the camera, but i am happy with the pictures now.

i mentioned it before, but i have to say it again, i am frustrated that miss sporty people never put the polish name on the bottle, and then you have to search for it. simply annoying.

this polish is from a more subtle duochrome family. the shade is hard to describe, it is a shimmery silvery lillac that can shift towards green. the effect is much stronger in the bottle. it takes three layers for opacity, and i always have a feeling that i could add another one.

i wore it a lot, because it was sort of my go to polish when i didn't want my nails to stand out, but i still needed that extra something not to be bored. i discovered a week ago that it looks really good on my toes, so i'm going to finish the bottle in that style.

natural light:




veštačka bela svetlost-artificial white light




koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + tri sloja laka + nadlak (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (china glaze strong adhesion) + three layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).



20 comments:

  1. krasno izgleda, kladim se da bi bio još upečatljviji preko crne baze :D
    ponavljam se, ali otkako su iz kozma istjerali miss sporty ja ga uopće nisam vidjela :(

    ReplyDelete
  2. Mnogo je lep. Imam i ja jedan od ta tri iz Metal Flip kolekcije, mislim da je Fiery blaze ali i dalje nisam sigurna da li sam ga dobro procenila upravo zbog toga što nemaju imena na bočici, a imaju ih na sajtu. Prosto ne shvatam ljude uopšte, šta ih sprečava da stave imena.

    ReplyDelete
  3. Htedoh da kažem isto što i Žana - sigurno izgleda strava preko crnog. Nisam znala da je toliko prozračan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. moraću da se nateram da ga mažem preko crnog.

      Delete
  4. That's a very interesting polish, looks good on you!

    ReplyDelete
  5. No tengo ningun esmalte con this effect, es muy bonito

    ReplyDelete
  6. Simpatičan mi je, mada se slažem za crnu bazu - sigurno bi bio moćan!

    ReplyDelete
  7. Lepa je nijansa, ali šteta što nije malo intenzivnija. Nisam nikada probala ovakve lakove preko crnog, možda bi mogla da se pripremim za nove PP. :)))

    ReplyDelete
  8. Bas je lep. Steta sto duohrom efekat nije izrazen kao i u bocici.

    ReplyDelete
  9. Beautiful! :)

    ReplyDelete
  10. Divnoca!!!
    http://psemima.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Uvek ga zagledam, lep je i bas je diskretan na noktima. Imam jedan iz metal flip serije i nije tako prozracan. Tacno bi mogao da se nanosi preko nekog tamnijeg laka.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...