Followers

Tuesday, 1 April 2014

new in: february and march 2014


evo ga ulov iz predhodna dva meseca.

februar je počeo normalno, sa malom kupovinom sa llarowe.com. izbor je pao na picture polish ultra violence i a england lady of the lake i dancing with nureyev.
so, here is my catch from the last two months.

february started normally, with a little purchase from llarowe.com. my choice was picture polish ultra violence and a england lady of the lake and dancing with nureyev.
a england lady of the lake - picture polish ultra violence - a england dancing with nureyev

i onda je život postao ružan. februar i mart su bili dva najgora meseca u mom životu. zanimljivo je kako nekad samo jedan događaj, samo jedna stvar, može da vam uništi život toliko da svaka druga lepa stvar koja vam se desi, nebitno koliko velika ili mala, postaje ukaljana, a svaka loša stvar još gora. i još znaš da će april biti isti, i svaki drugi mesec, zauvek.

ovo je razlog zašto sam morala da se dokopam svih pet picture polish limited edition lakova. na neki način, to mi je postala misija. kada sam stigla na red i videla da su svi rasprodati, spopao me očaj. ali, bila sam uporna, i uspela da ulovim tri. i dalje, ne pet, ali bila je to mala pobeda.
then, the life became shit. february and march are the worst months of my life. it's so funny, sometimes a single event, just one thing, can destroy your life in such a way that every other good thing that happens, no matter how big or small, becomes stained from this, and every bad thing becomes inflated. and there can be no change to come in april, or ever.

so, this was the reason i wanted to get my paws on all five picture polish limited edition shades. in a way, i made a mission out of it. when i got the place in line and saw they were all out of stock, i felt miserable. but then, as i waited, i managed to snatch three. still, not five, but it was a small victory.
picture polish altered state - illusionist - aurora

onda, stigle su nove zalihe i uspela sam da ulovim i preostala dva, uz honey dew.

na kraju, iako je sve i dalje sivo, ovi lakovi su mi bar malo skrenuli pažnju, i uživala sam u svakoj sekundi dok sam ih nosila, tako da su bili vredni jurnjave!
then, the restock happened, and i managed to get remaining two, and also honey dew.

bottom line, even though i am still miserable, these polishes at least distracted me for a bit, and i enjoyed every second of wearing them, so, it was worth chasing them!
picture polish honey dew - solar flare - gravity

petorka zajedno/the five, together

11 comments:

 1. Prekrasni lakovi, ne znam kojeg bi uopće izdvojila kao najdražeg <3

  ReplyDelete
 2. Baš mi je žao zbog teškog perioda kroz koji prolaziš, nadam se da ćeš uskoro prevazići to, o čemu god da je reč. I ja se uvek fokusiram na trivijalnosti kad mi je teško, zaokupim se njima pa mi bude malo lakše tj. bar na kratko zaboravim na probleme.
  Ove A England lakove ću da štekam za zimu, baš mi tada leže ovako šljokičavi (npr. Lady of Shallot mi je wow)

  ReplyDelete
 3. Ovaj mint zeleni mi je najprivlacniji,ljubitelj sam pastelnih boja :)) Glavu gore <3

  ReplyDelete
 4. Have a hug :)X
  Ne znam šta te je to snašlo i žao mi je što prolaziš kroz težak period. Nadam se da će brzo sve doći na svoje i da ćeš biti bolje. Ne sumnjam da retail therapy pomaže malo, a uživanje u ovim lepotama da ti dodatno skreće misli sa ružnog.

  ReplyDelete
 5. Sami lepotci <3 Upam, da boš kmalu bolje :)

  ReplyDelete
 6. I hope life treats you better soon <3
  And I do see why this haul cheers you up - lucky girl :)

  ReplyDelete
 7. Nadam se da će uskoro sve biti bolje i pozitivnije. :) Lakove nema potrebe da komentarišem, svi ulovi su mala umetnička dela.

  ReplyDelete
 8. Glavu gore :*

  O ulovima je suvišno pričati - baš mi je drago da si okupila petorku :)

  ReplyDelete
 9. I hope things will change for the best soon!

  ReplyDelete
 10. Lepi noviteti. Bice bolje, znas da ce biti. Mora...

  ReplyDelete
 11. krasni lakovi, kladim se da će i oni, barem na trenutak, promijeniti tvoju percepciju događaja... prođe sve, pa će proći i to, ne daj se *

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...