Followers

Thursday, 24 July 2014

illamasqua nomad (human fundamentalism)


potpuno mi je neverovatno da imam post o illamasqua laku nomad (iz kolekcije human fundamentalism iz 2012) spremljen već godinu dana, ali je uvek nešto drugo dobijalo prioritet. mislim da je konačno došlo vreme da slike izađu na sunce!
i can't believe that i have swatches of illamasqua's nomad (from their 2012. human fundamentalism collection) that i made a year ago. somehow, always something else got the priority, but i think it's about time to show it off.

illamasqua je poznata po svojim neobičnim kolekcijama i reklamama. na žalost, postali su mi dostupni baš kad sam napuštala moju prethodnu državu, tako da nisam uspela da ih dovoljno istražim. ipak, nomad je bio moj prvi izbor jer je zaista jedinstven lak u mojoj kolekciji.

po meni, ovaj lak je potpuno nelogičan. nijansa je samo malčice prezelena da bi bila prava mint. opisuju je kao "jarko žad", s čim se i ja slažem. po formuli je krema, ali je nekako pastelan i sjajan u isto vreme. verujem da mu ima sličnih (picture polish jade mi prvi pada na pamet), ali ja sam nekako opsednuta ovim.

prirodna svetlost:
illamasqua is known for their bold collections and advertisement. unfortunately, they became available to me as i was leaving my previous country, so i didn't really get the chance to explore them too much. nevertheless, nomad was my first choice since it really was an unique shade in my collection.

to me, this polish is completely illogical. the shade is a tad too green to be really mint. they describe it as "bright jade" and i have to agree. it is a creme, but somehow pastel and glossy at the same. i'm sure there are dupes (picture polish jade looks similar enough to me), but i'm kind of hooked on this one.

natural light:


koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + nadlak (opi start to finish).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (opi start to finish).11 comments:

 1. Nomad is one of my absolute favorite greens out of the mint range, I love it - and you swatches are beautiful!

  ReplyDelete
 2. Prilično upečatljiva boja. Malo prejaka za mene, ali zato na tebi izgleda odlično.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeste malo intenzivnija, ali mi se zato i sviđa. hvala!

   Delete
 3. I love this shade and it looks great on you :-)

  ReplyDelete
 4. Gorgeous green! Yes it is not mint, it is jade all the way to my eye ;)

  ReplyDelete
 5. Prelep, prelep. Zamisli ovde su ukinuli prodavnicu koja ih je drzala, poludela sam. :(

  ReplyDelete
 6. krasna boja, baš upečatljiv lak :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...