Followers

Monday, 5 January 2015

china glaze but of corpse (apocalypse of color)


prošlo je baš dosta vremena od kad sam kupila neki china glaze lak, ali sam od prve objavljene slike znala da but of corpse mora biti deo moje kolekcije. izašao je u ovogodišnjoj haloween kolekciji apocalipse of color.
it seems like forever since i bought a china glaze polish, but from the first available picture, i knew that but of corpse has to be a part of my collection. this gem is from this year's haloween collection, apocalypse of color.

do sad nisam videla lak koji mu je nalik. bazna boja je svetlo zelena, sa zlatnim sitnim šimerom i crnim, zrnastim šljokicama. suši se začuđujuće brzo u teksturnu, mat završnicu koja mu odlično priliči tako da nisam ni pomislila da dodam nadlak.

formula je malo nezgodna, pošto je prilično gust, ali nije preterano komplikovan za mazanje. toliko mi se sviša, da ću verovatno da kupim i njegovog crvenog partnera, i love your guts. zar nisu imena odlična!?

prirodna svetlost (oblačno)
i've never seen anything quite like this polish. the base colour is light green, with gold shimmer and black, grain-like glitter. it has a textured, matte finish that fits so well that i didn't even want to try to add a top coat. it even dries surprisingly fastly.

the formula is a bit difficult, since it is slightly thicker than your usual polish, but it's not that hard to work with. i am so obsessed with it, that i will probably buy it's reddish counterpart, i love your guts. i just love those naimes!

natural light (overcast)


koristila sam bazu (trind keratin) + dva sloja laka .
i used base (trind keratin) + two layers of polish .

6 comments:

 1. Ja imam crvenu verziju i odličan je, samo se dosta teško skida. Imena lakova iz ove kolekcije su mi super :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ma da, baš su ih dobro osmislili. meni nije bio nešto preterano težak za sidanje.

   Delete
 2. Tom dvojcu su i imena i boje odlični. Mnogo mi se sviđa kako su ti ispale slike pri ovom osvetljenju.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ma jasno mi je već da će i drugi pasti :D i meni se sviđaju, zato i nisam htela da dofotkavam sutradan kad je bilo sunca jer su i ovako verne

   Delete
 3. It's such a both cool and weird name LOL
  This type of green suits you!

  ReplyDelete
 4. obožavam ga, čim sa vidjela prve fotke morala sam ga imati <3
  drago mi je što nisam jedina koju je oborio s nogu ;)
  i da, imena u ovoj kolekciji su ludnica :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...