Followers

Tuesday 5 April 2016

opi california raspberry


deluje mi kao nemoguća misija da otkrijem kojoj kolekciji pripada opi california raspberry, ali postoje ubedljivi dokazi da je pripadao prvoj kolekciji!
it seems like an impossible task to pinpoint opi's california raspberry to a specific collection, but there is evidence that it might go back to their first collection.
uzela sam california raspberry kada je draga lakoholičarka rešila da udomi deo kolekcije. iako na prvu loptu ne izgleda kao moja standardna boja, kad sam ga proverila, bilo mi je nešto privlačno u njemu a i bila sam u deficitu ženstvenijih nijansi.
california raspberry je interesantna kombinacija fuksija i hladne roze nijanse, sa srebrnim šimerom koji je skoro iridiscentan, možda i holo. definitivno ne uobičajena roze nijansa, što me je i pozvalo da ga uzmem. formula je besprekorna.

prirodna svetlost:
i picked up california raspberry when a friend was destashing, even though it doesn't look like my usual shade, there was something appealing to me when i looked it up, and at that point i really had no polishes like this.

california raspberry is an interesting mix of fuchsia and cool pink, with silver shimmer that is almost iridescent or even holo. definitely not your usual pink shade, which is what made it appealing to me. formula is flawless.

natural light:






koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + dva sloja laka + nadlak (essence btgnts).
i used base (china glaze strong adhesion) + two layers of polish + top coat (essence btgnts).

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...