Followers

Monday, 30 July 2012

my collection: aura


aura je kompanija iz srbije koja ima više različitih kolekcija. ja imam dva laka iz "inches" (punk i techno, koje sam morala da uzmem, ako ništa drugo, zbog imena) i jednog iz "nail beauty" (klasik, on the edge).
aura is serbian brand that has many different collections. i have two polishes from the inches one (punk and techno, i had to had them, if nothing because of the names) and one from the nail beauty collection (on the edge).
1 techno
2 punk
3 on the edge

9 comments:

 1. Samo ova tri? :D

  OTE je zakon. Stalno mislim kako bih mogla da ga namažem, ali onda bacim pogled ka gomili neisprobanih lakova i ipak odustanem, ali on i U34 su jedini koji me stalno vuku da ih ponovo mažem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ništa me drugo nije toliko vuklo :D i za ote imam skoro pa dupe, a ova dva sam samo zbog imena uzela :D nisu mi neke boje za koje bih crkla da ih nemam :D

   Delete
  2. Ume i mene ponekada ime da povuče više nego boja.

   Delete
 2. Ja sam imala jedan crveni, razočarala se i prestala da ih kupujem :/

  ReplyDelete
 3. Ja imam techno , tako mi je divan ali se brzo iskrza :/

  ReplyDelete
 4. Imam 2/3 :D
  Punk bas volim, a OTE ne treba ni da spominjem, sve smo ga pokupovale. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ma da, ja imam after eight od catrice koji je slišan, čak i lepši od ote, ali sam morala i njega da uzmem pod vašim uticajem :D

   Delete
 5. Imam Punk, ali me je izludelo sto mora tri sloja da bi se dobro prekrilo, i sto mi je to jedini lak koji mi je probio bazu i obojio nokte u zelenkastu nijansu. Sad samo stoji i ne znam sta cu sa njim.
  Dok mi je OTE prelep.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...