Followers

Monday, 16 July 2012

nfu oh 53 over miss sporty hypnotic turquoise


nfu oh lakovi su korejski brend, 5 free, i teško se nalaze u evropi pa sam bila mnogo srećna kada sam pre nekoliko meseci uspela da ulovim jednog, i to sa krpicama. bočica (17 ml) je pravo malo savršenstvo, dizajnirana kao viktorijanska haljina: korset na vrhu, suknja na dnu bočice, sa sve čipkom sa strane.
nfu oh is a 5 free corean brand that  is not easily found in europe, so i was very happy when i got my nfu oh flakies. the bottle (17 ml) is perfect, designed like a victorian dress with corset top and skirt bottom.

nfu oh 53 ima  plavu jelly bazu sa duohrom roze i plavim krpicama. pošto je proziran najbolje je ako se koristi kao topper preko plavih lakova. pošto obično menjam lakove na dva dana, ako se dogodi da iz nekog razloga ne mogu da promenim (a stigla sam jutros iz srbije oko 5 ujutro i odmah otrčala na posao), bila je idealna prilika da začinim miss sporty 34 hypnotic turquoise.
prirodna svetlost:
nfu oh 53 is a blue jelly with duochrome pink and blue flakies. it is shear, so it is best if it's used for layering with blue polishes. since i change my polish every two days, i get bored with my nails if for some reason i am not able to do that, i like to spice things up with a topper. so, this was a great opportunity to layer my miss sporty 34 hypnotic turquoise.

natural sunlight:


veštačka svetlost:
artificial light:

na svim slikama imam bazu (miss sporty zelena) + 2 sloja miss sporty hypnotic turquoise + BTGNTS + 1 sloj nfu oh 53.
on these pictures i have a base coat (green miss sporty) + 2 layers of miss sporty hypnotic turquoise + BTGNTS + 1 layer nfu oh 53.

3 comments:

 1. A gde si ih našla, bočica je premedena, ako ništa drugo, volela bih da ih imam samo zbog toga :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. bočica je divna! neka devojka prodavala pa sam od nje uzela. ako naletim opet, javljam ti!

   Delete
 2. Ne mogu verovsti da je ovo korejska firma. Bočica je savršena, a izbor boja se čini fantastičan, ali nikad nisam imala priliku da ih vidim uživo.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...