Followers

Tuesday 12 March 2013

opi pink of hearts 2012: you glitter be good to me & i think in pink


a sada, nešto sasvim drugačije - ja nosim roze lak! predstavljam opi set  pink of hearts (2012), iz serije koju prave za borbu protiv raka dojke. bazna boja je i think in pink a šljokice se zovu you glitter be good to me.
and now, something completely different, i'm wearing pink! this is opi's set pink of hearts for breast cancer awareness 2012, the base color is  i think in pink and the glitter is called  you glitter be good to me.

i think in pink se najbolje može opisati kao bubblegum roze (ne znam kako bih to rekla na srpskom.) prilično je proziran posle prvog sloja, a iako se vidi linija nokta i nakon drugog, boja se lepo gradi. svidelo mi se kako mi stoji sa dva sloja, pa sam se tu i zaustavila. formula je generalno bila dobra.

you glitter be good to me je sastavljen od manjih svetlo roze šljokica i krupnijih ciklamastih šestougaonika u providnoj bazi. bio je prilično jednostavan za mazanje, kad se uzme u obzir da je šljokičav. koristila sam ga samo na domalom prstu u jednom sloju, ali mislim da bi mogao da se nosi samostalno sa dva ili tri sloja

prirodna svetlost:
i think in pink can be best explained as bubblegum pink. it is a bit sheer after the first coat, and even though there is still visivle nail line after the second, the color really builds up. i liked how it looked with two layers on me, so i stopped there. the formula is overall very easy to work with.


you glitter be good to me is composed of light pink glitter and larger magenta hexagons in a clear base. it is pretty easy to work with, considering it is a glitter polish. i used it only for the accent nail, but i think it could be opaque on its own after two or three coats.


natural light:











koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja i think in pink+ top coat (essence better than gel nails top sealer fast dry), i jedan sloj you glitter be good to me na domalom prstu.

moram da objasnim kako sam došla ne do jednog, nego do dva roze laka. ovo se može nazvati i pričom u kojoj neko odstupa od svog principa da bi usrećio drugu osobu. ja sam generalno prilično racionalna osoba, sem kad se radi o lakovima i poklonima za rođendan, praznike, godišnjice... ne volim da dobijam praktične stvari koje su mi potrebne (jer ako mi nešto treba, kupiću sama), dok md koristi te prilike da pokloni nešto korisno. i sad za moj rođendan, iskreno sam verovala da ću dobiti prenosni dvd rezač, za kog oboje znamo da mi je neophodan, i kog je on zamalo i kupio, ali je onda shvatio da ću biti srećnija ako dobijem nešto nekorisno :D tako da, zbog svih tih razloga, obožavam moje nove pinkaće!
i used base (opi start to finish) + two layers of  i think in pink + top coat (essence better than gel nails top sealer fast dry), and one coat of you glitter be good to me on the accent nail.

i have to explain how i got into possession of not one, but two pink polishes. this is actually a story about how a person gives in to something they believe in, in order to make somebody happy. i'm regularly a pretty rational person, with the exception of polishes and birthday - new year - anniversary gifts. i don't like to get practical things that i need, while my bf sees these occasions as an opportunity to get me something useful. when my birthday came, i honestly expected portable dvd burner, which we both know i need, and that he almost bought, but then opted do go what he expected i'll be happy about. so, i am now really in love with my pinks!





14 comments:

  1. Divno je kad dragi ljudi osluškuju i ispunjavaju naše želje :) Pink i ja se fino slažemo tako da su mi oba laka lepa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma da, ja sam bila toliko srećna da sam ga odmah namazala, sad nosim ovu kombinaciju već drugi put :D

      Delete
  2. Baš mi je neobično da vidim ružičast lak na tebi. Prateća priča je divna i lakići ti lepo stoje, a to je ono što je važno.

    ReplyDelete
  3. Drago mi je sto si na kraju dobila sta si zelela :D Divna kombinacija! :)

    ReplyDelete
  4. Hihihi Ufi i roze! :D
    Meni se bas svidja kako ti stoji! :) Samo bih volela da je taj roze malo kremastiji, puniji.. Sljoke su odlicne!

    ReplyDelete
  5. Lovely pink! Love the accent nail too :)

    ReplyDelete
  6. Preslatko! I totalno neobicno za tebe, drago mi je da si se odlucila na roskaste nokte!
    Gliter je savrsen <3

    ReplyDelete
  7. Ti nosis roze a ja nosim bodo. :D Meni se mnogo dopada kako ti stoji ova kombinacija. :)

    ReplyDelete
  8. Divni razlozi i još divniji duo, šljoke su mi fantazija!

    ReplyDelete
  9. eto, roza se svakom desi, ovaj put s dobrim razlogom ;)
    meni se skroz sviđa ova kombinacija :D

    ReplyDelete
  10. predivna su oba laka ali me je ovaj sljokavi oborio sa nogu :)

    ReplyDelete
  11. Samo da potvrdim da ti ove zenskaste bojice odlicno stoje i nemoj vise da ih izbegavas :)

    PS: Giveaway kod mene na blogu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...