Followers

Sunday, 21 April 2013

sponge crackle: essence crack me! black over essence sparkling champagner


sinoć sam proučavala folder sa neobjavljenim slikama, i otkrila da nikad nisam napravila ovaj sponge crackle post, u kom sam koristila essence crack me! black preko  sparkling champagner. slike su iz decembra.
i was going through my unpublished pictures and found out that i never made a post about this sponge crackle manicure, using essence crack me! black over sparkling champagner, that i made back in december.


htela sam da isprobam ovu tehniku od kad sam je videla na colorsofmynails blogu. na kraju sam napravila i istu kombinaciju boja kao ona, ali to nije bilo u planu. namazala sam essence sparkling champagner, ali je moj btgnts bio pri kraju a ja uporna da potrošim i poslednju kap, i kao rezultat sam dobila poneki mehurić. pošto mi se nije menjao lak, rešila sam da zamaskiram štetu ovim interesantnom tehnikom, gde crackle lak nanosite sunđerom. sviđa mi se rezultat, i sigurno ću ponoviti sa drugom kombinacijom boja.


prirodna svetlost:
i've been meaning to do this technique ever since i saw it in colorsofmynails blog. it seems that i did the similar color combo as her, but this wasn't really the plan: i intended to wear sparkling champagner, but my btgn top sealer was at it's finish but i was persistent to use even the last drop, and as a result, i got a few bubbles after drying. i wasn't in the mood to change the polish, so i decided to mask it with this interesting approach, where you apply crackle polish with a sponge. i like the result, and i will definitely do it again with different color combos.

natural light:

veštačka svetlost-artificial light


koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja essence sparkling champagner + essence sparkling champagner nanesen sunđerom


i used base (opi start to finish) + two layers of essence sparkling champagner + essence sparkling champagner applied with a sponge19 comments:

 1. Vau! E sad si me bas odusevila! Mnogo mi se dopada kako ti je ispalo! :) Moracu i ja da nabvim neki pucajuci jer imam samo CG crackle glitters a sa njim nema sanse ovo da se izvede.

  ReplyDelete
  Replies
  1. bože dragi, ja tek sad čujem za te crackle glitters, a odlično izgledaju! daj neki post :D

   Delete
 2. ma meni je ovo superr! i dobra kombinacija boja :D

  ReplyDelete
 3. Odlično je ispao efekat. Meni nije pošlo za rukom da to izvedem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hm, ne znam šta je mogao biti problem...

   Delete
 4. Kako ti je super ispalo :) I kombinacija mi se baš dopada.

  ReplyDelete
 5. Vidi se ko je majstor :)

  Ja sam jednom probala ali je ispalo užas :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. uopšte mi do sad nije padalo na pamet da ovo može da ne uspe. očigledno da neće da radi sa svim pucajućim.

   Delete
 6. Ko bi rekao da je ovaj lak ovako fin, ja imam Essence beli i stvarno je loš, nikako da napravim normalne pukotine, nisam posle ni gledala njihove.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja sam uzela istovremeno i beli i crni, onda kad su i izašli, i belog u rekordnom vremenu zavrljačila u kantu!

   Delete
 7. Jao kako moćno izgleda, svaka ti čast!

  ReplyDelete
 8. divno si ovo odradila,meni nikad nece tako lepo da popuca :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. uh, posle svih vaših komentara mi nije jasno kako mi je uspelo!

   Delete
 9. Super mi je ova tehnika,već je dugo hoću isprobati,ali nikako da dođe na red ;)Super ti je ispalo ;))

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...