Followers

Saturday 23 November 2013

picture polish lagoon (collaboration shade)


kada sam planirala drugu narudžbinu koja je uključivala i picture polish lakove, znala sam da želim nekog iz njihovog širokog spektra plavaca, ali mi je bilo baš teško da se odlučim. na kraju, lagoon mi je izgledao najinteresantnije, i znam da sam donela pravu odluku.
when i was planning my second order that included picture polish, i knew i wanted one of quite a few blues, but it was so hard to choose one. in the end, lagoon was the one that looked the most interesting to me, and now i'm sure i made the right choice.

picture polish je australijska kompanija koja je došla na odličnu ideju da kontaktiraju najpoznatije blogerke i da im, u saradnji sa njima, naprave lakove. lagoon je kreacija sam, čiji blog se zove fashion polish. njihov opis lagoon:""tirkizni jelly sa rasejanim holo efektom i suptilnim zelenim  šljokicama."

potpuno sam se zaljubila u ovj lak. bazna boja je savršena, sviđa mi se i rasejani holo jer mu daje dodatni bling, ali me najviše oduševljavaju tirkizne šestougaone šljokice koje izgledaju kao da su zakopane duboko, skoro pa u bazi. iako je jelly, pokrivenost je savršena. začuđujuće, mislim da mi je još lepši u hladu.

pošto prvi put predstavljam picture polish lak (iako sam isprobala sve koje imam), moram da kažem da sam baš zadovoljna i formulom i četkicom, a da i ne spominjem koliko mi se sviđaju njihove neobične nijanse.

prirodna svetlost:
people from australian nail polish brand, picture polish, had this great idea to contact the popular bloggers and design a polish for them. lagoon is creation of sam from great blog called fashion polish. their desription: "lagoon is a turquoise jelly holo (scattered) with a subtle smattering of ariel green glitter."

i am completely in love with this shade. the base color is amazing, the scattered holo particles give it a bling, but what i love the most is the turquoise hex glitter that looks buried in the bottom layer. even though it's jelly, the opacity is amazing. what's weird, i think i love it even more in the shade.


since it's first time i'm presenting picture polish (even though i tried all polishes i have), i have to say that i'm impressed with both the formula and brush, not to mention really creative polishes they make.


natural light:







senka-shade


koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + dva sloja laka + nadlak (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).

imate li vi ideju za savršeni lak? ja imam nekoliko :D
i used base (china glaze strong adhesion) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).

do you have an idea for your perfect polish? i have a couple :D



31 comments:

  1. Predivan je. I bas je prava tirkizna boja, steta sto na fotkama ne dolazi do izrazaja jako holo (nekako je presrebrnkast)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, ali nema puno holo čestica, tako da nisu dominantne

      Delete
  2. Divan je! Moram ga imati. Iduci je na WL. Jao kako je lep <3

    ReplyDelete
  3. Ta boja i te sljokice <3 Fenomenalan je :)

    ReplyDelete
  4. Predivan je! I skroz mi ide uz tebe.. :)

    Nisam znala ovo za blogerke, bas zanimljivo :)

    ReplyDelete
  5. Fenomenalan je, i naziv je skroz adekvatan! Divno ti stoji. :) Uh, teško pitanje na kraju, ali znam da bi bila neka ljubičasta sigurno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, ja sam baš dosta brainstormovala na tu temu :D

      Delete
  6. Divaan Lagoon. Ova boja + šljokice, za mene dobitna kombinacija :))

    ReplyDelete
  7. Wooooow kakva ljepota na noktima *.*

    ReplyDelete
  8. Veoma zanimljiv, savrsena boja i krupne sljokice koje se utapaju u njoj! <3

    ReplyDelete
  9. Izgleda kao pahuljica u moru. Divno.

    ReplyDelete
  10. Predivan je, i stvarno ti sjajno stoji.

    ReplyDelete
  11. Jaoooooooooooo zelim ga! <3
    Preelepo ti stoji i mnogo korisnih informacija!

    ReplyDelete
  12. pa ovo je savrsenstvo od laka!! prelep :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...