Followers

Wednesday 18 December 2013

ysl fuchsia intemporel (core 9)


ništa ne govoril koliko obožavam ysl lakove kad čak imam i ciklamu u kolekciji, br. 9 iz osnovne kolekcije, fuchsia intemporel.
i guess you can tell i really, really love ysl polishes when i even have a fuchsia in my stash, the number 9 from the core colection, fuchsia intemporel.

proklet bio ysl što pravi tako savršene lakove da ih želim sve, čak i ako nisu moje standardne boje.

šalu na stranu, letos sam poželela da izađem malo iz svojih standardnih okvira, i nekako su mi ciklamaste boje prve pale na pamet, a dosta lnapih akoholičarki je hvalilo upravo ovaj lak. moram priznati da sam se iznenadila koliko elegantno mi je šaka izgledala! nije da ću da počnem da gomilam ciklame, ova mi je sasvim dovoljna!

nije da sam baš daltonista kad su u pitanju ženstvenije boje, ali ne mogu da ih razlikujem na pola tona, dok za plavi i zeleni deo spektra vidim i desetinu podtona, tako da ne mogu da kažem ništa posebno o nijansi sem da je rozikasta ciklama, prilično nosiva. mislim da sam pisala i previše o tome koliko mi je savršena ysl formula, samo ću reći da ni ovaj lak nije izuzetak.

prirodna svetlost:

damn you, ysl, for making polishes so perfect that i want them all, even if they are not the colours i usually go for.

all joking aside, sometime in the summer, i felt i needed to get out my comfort zone, and i was thinking of maybe trying fuchsia shades, and fellow nailpolish addicts were raving about this one. the end result is, i was surprised how elegant my hand looked. i will not start to pile up fuchsias, this one is enough, and i love it!

i am not really colour blind when it comes to girlyer colours, but i can't see the half-tone differences that are so distinctive to me when it comes to the blue and green part of the spectrum, so i can't say much regarding the shade, other than that it's a pinkish fuchsia, and that it's really wearable. i think i've been gushing about the perfect ysl formula a bit too much, but i'll just mention that it's a dream.

natural light:






tkoristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + nadlak (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).


18 comments:

  1. Mnogo mi se dopada što smo podjednako nesposobne da opišemo ove nijanse :D
    To je prava ljubav - kupovina boje koja nije u tvom fazonu zato što znaš da će kvalitet biti na nivou. Dobro ti stoji, mada mi je neobična takva boja na tebi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, šta ćemo kad smo takve. znam da je neobična za mene, ali nije loše imati nešto takvo u kolekciji, za svaki slučaj :D

      Delete
  2. Bas mi se dopada kako ti stoji, pogotovo na taj oblik i duzinu noktiju. :)

    Meni se uvek ciklame svide na drugima, a na sebi ih bas i ne obozavam. Mislim da ih trenutno ni nemam u kolekciji. :)

    ReplyDelete
  3. That is a perfect fuchsia pink in my opinion - so gorgeous :)

    ReplyDelete
  4. Prelep je i drago mi je da si se odlučila na ovaj "rizičan" korak, jer ti savršeno stoji. I da, ide na WL! :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kud spomenu maline, baš bi mi dobro legle!

      Delete
  6. Joj kakvo savrsenstvo! Ovaj i onaj plavi YSL su mi naj! :*

    ReplyDelete
  7. savrsen je i nokti su ti prelepi

    ReplyDelete
  8. ovo je bilo kao instant put u prošlost, tvoji nokti kao da su rasli u lončanici s fuksijama moje bake, originalna boja 100 % <3

    ReplyDelete
  9. I've never tried a YSL before, but I clearly need to give them another look! This isn't the kind of shade I usually lean towards either, but wow, it is really gorgeous!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...