Followers

Sunday 12 March 2017

a england ophelia (gothic beauties)


ok, vreme je da prestanem da zaobilazim ovaj lak u mom folderu sa neobjavljenim svočevima i da ga izbacim iz sistema: ovo je ophelia iz a england gothic beauties kolekcije.
ok, i think it's time to stop just over-passing this polish in my unpublished folder and get it over with: this is ophelia from a england gothic beauties collection.
ophelia je trebalo da bude fenomenalna. pogledajte samo promo bočicu! ispostavilo se da je u stvari najveće razočarenje u mojoj kolekciji!

ophelia je trebalo da bude super lep crni lak sa gomilom ljubičastog šimera. na kraju, potrebno vam je da fokusirate snagu 10 000 sunaca da vidite trag tog ljubičastog šimera. on je zakopan doliko duboko da je potrebno čudo da se pojavi. na sreću, uzela sam ga na jednoj blogorasprodaji pa nisam platila punu cenu, zbog čega se osećam malo bolje! inače, formula je dobra i koristim ga kao običan crni lak.

prirodna svetlost:
ophelia was supposed to be awesome, just look at the promo bottle! it turned out to be one of the biggest letdowns from my collection.

ophelia was supposed to be this supper gorgeous black polish with bunch of gorgeous purple shimmer. in the end, you might need to focus the power of 10 000 suns to see a glimpse of purple shimmer. it is buried so deep that it takes a miracle to see it. i got it off a blog sale so didn't pay the full price, which makes me feel better! otherwise, formula is nice and i use it as a basic black polish.

natural light:






koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + dva sloja laka + nadlak (essence btgnts).
i used base (china glaze strong adhesion) + two layers of polish + top coat (essence btgnts).

4 comments:

  1. Cela ta kolekcija je bila ispod njihovog proseka, mada to je možda i zbog toga što su od starta postavili prilično visoke standarde. Ipak je ovo lep lak, samo ga treba gledati u podna sunčanog dana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. treba ga gledati kao sasim solidnu crnu kremu :)

      Delete
  2. Šteta što se šimer ne vidi jer ideja im je zaista dobra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dada, trebalo je da bude baš dobar lakić

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...