Followers

Wednesday 1 August 2012

essence prince charming over aura techno


priznajem, ne mogu da odolim laku koji ima dobro izabrano ime i propaganda ima veliki uticaj na mene po tom pitanju. zato sam bila na teškim mukama da ne uzem sve iz essence snow white kolekcije, a čak i ne volim tu bajku nešto posebno (da je kolekcija bila o maloj sireni ili uspavanoj lepotici, tu se već ne bih suzdržavala :D) na kraju sam odlučila da uzmem samo one koje sam stvarno želela (grumpy i dva topera, huntsman i prince charming, ali sam ipak dodala i evil queen, jer kako da ostavim reginu iz serije "once upon a time" na polici :)) čak je i stalak bio presladak!
i am a sucker for a well chosen nail polish name, and i admit to being susceptible to propaganda. that's why i had to try really hard not to buy everything from essence snow white limited edition. and i actually never liked that particular fairy tale (i would probably surrender to this urge if it was little mermaid or sleeping beauty :D). i decided to buy only the ones i really liked (grumpy and two toppers, huntsman and prince charming, but i had to have evil queen also, how could i leave regina form "once upon a time" on a shelf :)) even the stand was so adorable!


pošto ni jedan toper još nisam isporobala, uzela sam prince charming da malo popravim situaciju sa nesrećnim aura techno, ali uzalud. trebalo bi mi bar još dva sloja laka da cela kombinacija dobije dubinu. sam prince charming se lako maže i nije pregust. u pitanju su plave šestougaone šljokice sa srebrnim i holo šljokicama u prozirnoj bazi.

prirodna svetlost:
since i haven't yet tried these toppers, i decided to use prince charming to improve my unfortunate aura techno manicure, but i needed at least two more coats of techno to get any depth. prince charming applies easily and it's not too thick, which is a problem i come across quite often with the glitter toppers. it has hexagonal blue glitter suspended in clear base together with silver and holo glitter.
natural light:

veštačka svetlost:
artificial light:

koristila sam bazu (opi start to finish) + četiri sloja aura techno+ jedan sloj prince charming + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + four coats of aura techno + one coat of prince charming  + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).


  


8 comments:

  1. Ne pamtim kada sam bila u dm-u, je l' ova kolekcija prošla? :)

    ReplyDelete
  2. u hrvatskoj je bila samo u mullera, našla jedan jedini lak ;-(
    u dm neće ni dolaziti, bar kod nas...
    baš mi je žao, ova mi je kolekcija predivna *.*

    ReplyDelete
  3. Plavi gliter se stopio sa bazom. Sva sreća pa me je prošla pomama oko ove kolekcije. Sada mi više čak nije žao što ne mogu ništa od toga da nabavim. Mada bih ovog tvog princa rado videla na nekoj kontrastnoj osnovi. Crvenoj, recimo. Ili žutoj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma da, sigurno ću ga još nekako kombinovati. ovo mi je bilo samo da nekako izdržim ceo dan sa technom.

      Delete
  4. A sto ti je Techno nesrecan, sta mu fali? Lepa je kombinacija mada i ja mislim da malo kontrasta ne bi skodilo, ovako su se plave sljoke utopile. Stvarno im je presladak stalak sa kolekcijom

    ReplyDelete
    Replies
    1. nesrećan jer je ovo 4 sloja a i dalje se providi... bar još dva su mu trebala da liči na nešto.

      Delete
  5. Jako lepa kombinacija. I mene je nerviralo kod Techna sto se toliko providi. Strasno mi je zao sto Snow White nije ni dolazila kod nas :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...