Followers

Wednesday, 12 September 2012

layering: depend 5003 over depend 252ovo je trebalo da bude oproštajni post za depend 252, ali se ispostavilo da je oproštajni post i za depend 5003 crackle.

uzela sam ovaj roze crackle od dependa, jer mi je ljubičasti izgledao gotovo crno na noktima, pa sam bila pametna i pomislila da će onda roze da vuče na ljubičasto :D naravno da nije, ali sam našla kombinacije u kojima mi se svidelo kako izgleda, a jedna od njih je bila sa 252 kao bazom.

na žalost, crackle se potpuno osušio kada sam krenula da ga premažem preko 252. nokti su mi izgledali užasno, roze deo se bukvalno ljuštio i izvijao na krajevima, tako da sam ga skinula istog trenutka. zbog toga, imam samo jednu sliku da prikažem, i to od ranije, sa crackle petka.
this was supposed to be a good bye post for depend 252, but it turned out to be a good bye post for 5003.

i got the pink crackle polish from depend because the purple one looked almost black on the nails, and i had a brilliant idea that the pink one would look like purple. of course it didn't :D although i don't like pink on my nails, i found some crackle combinations with it that i liked, and one of them was with 252.

unfortunately, the crackle polish dried out, and when i applied it, it looked horrible, with the ends of patterns bending away from the polish. i removed it all immediately, so i have only one picture to show you, the one from our crackle friday. as well.


prazne bočice, pre čišćenja:
empty bottles, before cleaning:

3 comments:

  1. Sećam se da mi se dopala kombinacija tada i da mi je bilo neobično da vidim roze na tebi.

    ReplyDelete
  2. Baš super izgleda! Još kad bi i meni tako dobro ispalo :))))

    www.stills.rs

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...