Followers

Sunday 11 November 2012

opi moonraker (skyfall)


ne znam da li me je ikada neka kolekcija toliko raspametila kao je to opi-jeva skyfall. obično sačekam kada je kupovina lakova iz novih kolekcija u pitanju, pregledam milion svočeva po blogovima i razmatram šta, kad i kako, ali ovaj put sam uzela 6 lakova (a možda uzmem još kojeg) a da čak nisam ni videla bočice uživo. prvi kog ću da predstavim je moonraker.
i can't remember the last time i was so psyched about a collection, but opi's skyfall really blew me away. i don't usually buy polishes from as-released collections, i wait and reconsider and search for numerous swatches, but this time i got 6 polishes (might get a couple of more) with out even seeing the bottles in real life. the first one i'm going to present is moonraker.

koliko mogu da primetim, devojke ovaj lak ili vole ili mrze, a ja ga definitivno volim! boja je čelično siva začinjena sa malo plave. na početku, izgleda kao da će finiš biti metalik, ali se suši kao prelepi chrome. tregovi četkice su vidiljivi, i ako imate neravnine na noktima (kao ja), i one će biti u nekoj meri vidljive. ipak, možda je čudno, ali čak mi se i to sviđa. mislim da je najbolji dokaz za to priznanje da sam ga nosila dva puta u ovih 10ak dana.



prirodna svetlost:
from what i can see, people either love or hate this polish, and i am definitely on the love team. opi's description: "drive your fastest car to get this exhilarating metallic grey".  the color is steel grey with a hint of blue. when you apply it, the finish looks like it would be metallic, but it dries like a gorgeous chrome. i admit, it is streaky, and if your nails have ridges (like mine), they would be visible, but, weirdly enough, i love the final look. i think that the best evidence of my love for this polish is that i wore it twice in last 10 days.

natural light:




veštačka svetlost:
artificial light:

koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS)



8 comments:

  1. Retko lep metalik lak. Ne čudi me što si ga mazala više puta.

    ReplyDelete
  2. This colours look great on you! I haven't picked this up though.
    Me too, I'm loving this collection, I got the minis, and ordered Tomorrow never dies and Die Another Day separately, and the shipping is taking ages! lol I really hope is not lost in the way because I payed 20 USD for the shipping! :P

    ReplyDelete
  3. Hmmm, e vidiš, ja nisam sigurna, mislim da bi mi zavisilo od raspoloženja volim li ga ili ne, hehe :D

    ReplyDelete
  4. Divan je. Takve srebrne baš volim, a i tebi jako dobro stoji.

    ReplyDelete
  5. Interesantan je, upada u oci, ali posto takodje imam neravnine po noktima ne volim generalno lakove koji to potenciraju. A na ovu kolekciju nisam nesto odlepila, samo 2 su mi na spisku

    ReplyDelete
  6. Lepo izgleda, mada priznajem da retko nosim srebrni lak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...