Followers

Friday 19 April 2013

chanel - coco blue (les jeans)


bila sam potpuno sigurna da sam pisala o bar jednom laku iz divnog chanel-ovog trija plavaca (iz les jeans kolekcije za fashion night out 2011), ali očigledno da nisam, pa u duhu svetloplavog petka, nosim coco blue.
i was completely sure i posted pictures of at least one of the chanel's polishes from THE blue trio (les jeans collection for fashion's fight out 2011), but it seems that i haven't. so, in the spirit of a light blue friday, i'm wearing coco blue.


čudno (ili ne), ali ovo je moj prvi lak u bebi plavoj nijansi. nikad nisam volela ove boje, bile su mi girly u rangu sa barbi roze. verovatno je zato ovo bio i poslednji lak iz tria kog sam uzela, ali sam srećna što sam se na kraju ipak odlučila na to.

coco blue je hladna nebo-plava krema sa poznatim chanel-ovim suptilnim bisernim šimerom. u bočici, šimer je očigledan ali je na noktima jedva vidiljiv, i po mom mišljenju, funkcija mu je više da napravi formulu lakšu za mazanje jer ove bojice umeju da budu komplikovane. pod direktnim svetlom, boja je vrlo živahna. dok sam pregledala slike, pomislila sam da mi i nisu baš verne i da su mnogo jarke, pa sam stala na prozor i uverila se da lak na noktima zaista izgleda kao na slikama, dok je u zatvorenoj prostoriji efekat ublaženiji. ovo je jedna od onih boja za sva godišnja doba, i prilično sam je zavolela.

iz nekog razloga, bila sam apsolutno ubeđena da je neka od devojaka rekla da je formula loša. situacija je daleko od takve, dobra je, ne fantastična ali bez ikakvih problema pri mazanju.

prirodna svetlost:
surprisingly or not, this is my first sort of baby blue polish. i never was a fan of this particular shade, it was always too girly for me, somewhere in the lines with barbie pink. also, it was the last one of the trio that i got, but i'm happy that i did. 

coco blue is a cool- toned sky blue creme, with some of the chanel's famous pearly subtle shimmer. in the bottle, the shimmer is a bit in-your-face, but it is barely visible on the nails. in my opinion, it has the function to make the formula smoother and easier to apply. the color is really vibrant under the direct light. while i was going through the pictures, i thought, ok, this is too glowy, but then looked at my nails again and saw that they are faithfull. the effect is a bit muted when you are indoors. it is one of those colors for all seasons, and i've grown to really like it.

for some reason, i was completely sure i that i read somewhere that the formula is terrible, but it is good. not amazing and brilliant, but without any issues in applications.


natural light:







koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + btgntc fast dry


i used base (opi start to finish) + two layers of polish + btgntc fast dry

21 comments:

  1. Lep mu je šimer. Imam utisak da čini lak nosivijim ljudima poput nas koji ne vole previše ovakve boje.

    ReplyDelete
  2. Mnogo mi se dopada kako ti stoji! :)
    Boja je prelepa, bas vesela.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala! a jeste, veseo je, baš diže raspoloženje.

      Delete
  3. Nemam reci kako ti stoji! Fantazija <3

    ReplyDelete
  4. Ni ja ne volim bebi plavo, ali moram da priznam da na ovim slikama izgleda odlično.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dobro je, da znam da nisam jedina neženstvena :D

      Delete
  5. Čudovit je, super za pomlad. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. verjetno bo še bolj izgledao ko dobim mal več barve :D

      Delete
  6. Kako si ga samo lepo uslikala, divni su ti nokti!

    ReplyDelete
  7. Jao sto lepo izgleda, i nekako mi je skroz letnji, bas za suncane dane. Ja volim ovakve bojice, mada me iz ovog trija ubedljivo najvise privlaci Blue Boy. Uopste ne znam da li ih jos ima po radnjama, ali njega bih prvog kupila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. trebalo bi da ih ima, samo je coco blue le!

      Delete
  8. Predivan je, lepo ti stoji :)

    ReplyDelete
  9. E da ga nisi na suncu fotografirala ne bi znala koliko je poseban!!!

    Predivni su ti noktići a lak je sam snova:)

    ReplyDelete
  10. Lak je divan! <3 Mnogo ti dobro stoji a nokti su ti fenomenalni! :) Na losu formulu se zalila Bobica ako se dobro secam. ;)

    ReplyDelete
  11. It looks so amazing on you!

    ReplyDelete
  12. što se mene tiče - savršen :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...