Followers

Thursday 11 February 2016

picture polish magic (collaboration shade)


danas je vrlo poseban dan, kao što ću pojasniti dalje u tekstu, pa sam rešila da pišem o laku magic, koji je nastao u kolaboraciji picture polish sa lakkomlakkom.
this day is a very special day, as i will explain later in the text, so i decided to write about magic, picture polish collaboration shade with lakkomlakkom.

današnji dan ću pamtiti po neverovatnom otkriću zbog kog sam skakala od sreće (iako prolazim kroz loš period), bila na ivici suza i imala blagu aritmiju pre nego što se ozvaničilo. kao doktora fizike, otkriće gravitacionih talasa me je učinilo srećnom da živim u ovoj epohi. potpuno magičan, neverovatan događaj!

zato sam odlučila da pišem o laku koji se poklapa sa mojim trenutnim raspoloženjem: magic! ovo je vrlo jedinstven i kompleksan lak. duohrom, koji se menja iz roze zlata do bež, sa holo šimerom koji izgleda kao da pluta na površini nokta. čarobno! slike u senci pokazuju kompleksnost duohrom izgleda.

prirodna svetlost:
today marked an amazing achievement that made me jump from joy (even though i am going to a ruff period lately), being on the verge of crying and having small arrhythmia before the announcement. being a doctor of physics, i am so happy to live in the time where the gravitational waves were detected! what an amazing moment!

so, i chose the polish with the name that matches my emotional state: magic! it is a very unique and complex polish. duochrome, switching from  rose gold to a sort of beige shade, with holographic shimmer that looks like it's floating on top of the nails. stunning! the pictures in the shade show the true nature of the duochrome complexity.

natural light:



 senka/shade




koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + dva sloja laka + nadlak (essence btgnts).
i used base (china glaze strong adhesion) + two layers of polish + top coat (essence btgnts).

12 comments:

  1. U pa lep je! Mada moram da prokomentarisem da sam danas gledala stream one pres konferencije i cupkala i radovala se sto smo ih detektovali! Ura :))

    ReplyDelete
  2. koliko zelim da probam ove lakove stvarno ima prelepih nijansi

    ReplyDelete
  3. It's not my kind of color, but it look really lovely on you!

    ReplyDelete
  4. Nisam ljubitelj zlatnih lakova al sad vidim u cemu je fora sa ovim. :)

    ReplyDelete
  5. Mislim da bi bio red da se ovaj lak sada preimenuje u "gravitacioni talas". :)

    ReplyDelete
  6. Lijep je nema šta... ali meni su trejutno gravitacijski valovi napetiji, nek je i gravitacija nekog usrećila ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...