Followers

Saturday 28 September 2013

dior spring ball 343 (sparkling shine )


već sam nosila (i oduševila se) diablotine i delice iz dior-ove sparkling shine kolekcije kad sam se odlučila da im dodam i spring ball, tako da sam preskočila samo princess.


ovo su prve slike sa moje nove lokacije, dok sam bila u potrazi za mestom za fotografisanje.
i already wore (and loved) dior's diablotine and delice from the sparkling shine collection when i decided to add spring ball to the party, missing out only on princess.

these are my first pics from my new location, while i was still searching for a perfect spot.

dvoumila sam se oko ovog laka jer obično ne nosim ovakve boje, ali nijansa je ista kao kod mojih najženstvenijih cvetnih letnjih pantalona pa sam pomislila da bi bili dobra kombinacija, i bila sam u pravu.

zaista se ne osećam prijatno sa ovim nijansama bilo na noktima ili u garderobi, ovo je veliki iskorak od mog standarda, ali dior me je potpuno očarao ovim šećernim bojama. spring ball je negde između koralne i breskvaste nijanse, pun srebrnkastog sitnog šimera. suptilniji je nego što sam očekivala, tako da se nisam osećala čudno dok sam ga nosila. kao što možete videti, ovo leto koje kod mene i dalje traje me je učinilo potpuno tamnoputom, a sigurna sam da bi mi ovaj lak bolje "legao" da imam svoj zimski bledi ten.

formula i aplikacija su bili prilično dobri, malo je gušći ali zbog pimera klizi kao puter. slike su napravljene u senci jer su mi tako slike bile vernije prirodi. poslednja je pod direktnim suncem pa je boja malo isprana.
i was a bit skeptical if this polish really is my cup of tea, but the shade was the same as my girlyest flowery summer trousers i own, and thought they would be a good match. i have to say it was a good choice.

i really don't feel comfortable wearing those colours both on nails or having them in my closet, it's way out my comfort zone, but dior did something to me with those sugary shades that made me so enchanted by them.  spring ball is somewhere between coral and peach shimmery cuteness. it is subtler than i expected, so i didn't feel that weird having it on my nails. as you can see, this neverending summer made me quite tanned, and i'm pretty sure i will like it more if i ever get back to my pale, winter skintone.

formula ad application were pretty good, it is on the thicker side  but the shimmer really makes it flow. the pictures were made in shade, because i found the color to be more faithfull this way. the last one is under direct sun so you can see that it's a bit washed up.












koristila sam bazu (china glaze strong adhesion) + dva sloja laka, bez nadlaka 
i used base (china glaze strong adhesion) + two layers of polish,  no top coat 

20 comments:

  1. Da li mi se čini ili si uhvatila bojicu na suncu? Ovaj Dior mi je neobičan za tebe, ali dopada mi se kako ti stoji. Posebno zbog šimera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma da, napisah gore, prsti, tj šaka generalno, su mi baš tamni.

      Delete
  2. Stvarno neobicna boja za tebe, ali lepo ti stoji. :)
    Ima divan simer..

    ReplyDelete
  3. Volim ovakve nijanse :)
    Iako nismo navikli da vidjamo ovako nesto na tvojim noktima, meni se jako dopada kako ti stoji ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nije mi jasno što sam ga uzela, ali se ne kajem!

      Delete
  4. Divan je :)

    Imam ga i obožavam <3

    ReplyDelete
  5. I dalje ne povezujem ovakvu boju s tobom, al da je lep, prelep je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i nemoj da je vezuješ :D ali tako mi dobro ide uz te pantalone, kad sam pre nekoliko dana nosila tu kombinaciju, skoro da sam se osetila kao žensko :D

      Delete
  6. Jako neobičan izbor za tebe ali ti savršeno stoji <3

    ReplyDelete
  7. I ja sam u svadji sa ovakvim bojama, ali dopada mi se simer u njemu.

    ReplyDelete
  8. It looks so nice! <3

    ReplyDelete
  9. Stoji ti divotica :)
    Mnogo volim takve nijanse :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...