Followers

Saturday 14 July 2012

my collection: the place where nail polishes go to die /mesto gde su lakovi otišli da umru


kada me je pre nekoliko godina fizika odvela iz srbije, i ja u nju počela da dolazim na 3 ili 4 nedelje, prvo sam sa sobom nosila po nekoliko lakova na te moje "produžene vikende", ali mi je na kraju bilo lakše da kod dečka instaliram bazu sa 15-20 lakova svih boja, pa da ne moram da se premišljam. na kraju je ispalo da su tu svi lakovi koji su na izdisaju, tj, još par mazanja i gotovo, tako da sam to mesto na polici nazvala mestom gde su "lakovi došli da umru".
ovo su svi na gomili:
when i left serbia a few years ago, and started returning only every 3-4 weeks on "long weekends", the problem of "what polish to bring with me" occured. with time, it turned out to be easier to install a base on a shelf at my boyfriend's plase with 15-20 polishes of various colors. in the end, i somehow realised that this shelf became "a place where poloshes come to die", since it contained all the old polishes i have, that are close to be completely used up.

all the polishes:
 
miss sporty:
1: ms red tango
2: ms china glaze
3: ms hypnotic turqoise

do pre mesec dana, u essence kolekciji ih je bilo još 4-5, ali sam ih potrošila.
one month ago, i hade a few more essence polishes, but i managed to empty the bottles!
essence
4: 64 be optimistic!
5: 73 princess prunella
6: 70 nude it!
7:  twins 08 gabriella
mixed up:
8: s-he 300
9: depend cracked effect 11
10 opi mini go goth nevermore
11 opi mini go goth sanguine
i, naravno, baze i topperi:
and, of course, base and top coats
13 miss sporty nail expert manicure
14 essence matt top coat
15 essence waking up in vegas flakies
16 essence better than gel nails top sealer

za kraj, dokaz da ne umem da bacim lak u kantu, koliko god da sam svesna da ih nikad neću namazati, tri grabrinija koje sam impulsivno kupila pre par godina, a čiji smrad me sprečava da ih opet namažem.
these three gabrini polishes were an impulse buy a couple of years ago, and are the proof that i can't throw a nail polish. the colors are pretty, but these chinese brands ave a very strong smell that puts me off from ever wearing them again.

današnji izbor je pao na miss sporty hipnotic turquoise, ali verovatno neću stići da okačim danas slike.
today's choice is miss sporty hipnotic turquoise, but i will post about it tomorrow.





4 comments:

  1. Kakav ti je ovaj she žutać? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meni je dobar! kažu da se she lakovi brzo krzaju, ja imam samo ovog i nisam imala tih problema, mada, nikad ne nosim lak duže od 2-3 dana.

      Delete
  2. Ja pre nisam imala srca da bacam lakove, al vise mi nije problem. Kad znam da nesto necu mazati ili poklonim ili bacim. Al tesko se rastajem od onih koje bas volim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja i dalje ne mogu da bacim... samo par puta sam omašila lak, boja prelepa ali mi nikako ne stoji, ali sam ih zamenila sa lakoholičarkama sa istim problemom.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...