Followers

Saturday 15 September 2012

zoya yasmeen (provocateur)


pretpostavljam da je prva stvar koju je svaka devojka uradila kada je otkrila zoya lakove, ta da proba da vidi postoji li lak sa njenim imenom. ja za moje nisam bila previše optimistična, što je i ispalo tačno, ali sam odmah prešla na mamino i našla jednu od varijacija njenog imena i ispostavilo se da je to ova lepota, yasmeen iz provocateur kolekcije..
i guess that the first thing every girl did when she discovered zoya polishes, is to see if there is one of these beauties with her name. of course, i was sure that i will get a negative answer for mine, which was unfortunately the case, but the second one i searched for is my mom's name, and i got one of the name's variations, and it turned out to be this beauty, yasmeen from provocateur collection.

zoya opisuje yasmeen kao "ljubičastu bazu sa tamno plavim tonom i sa vrlo jakim ljubičastim šimerom sa crvenim tonom i naznakama zlatnog duohroma. ultimativna kompleksna ljubičasta za maksimalnu dramu". oni baš vole da koriste dosta reči :D ja bih dodala da ima malo i burgundy podtona.

yasmeen je definitivno jedan od zoyinih lakova koji mora da se poseduje. možda deluje kao jesenje-zimska nijansa, ali je direktno sunce to pod kojim šimer oživi. naravno, što je lak lepši, to je teže uhvatiti njegovu pravu prirodu na slici, i to mi je samo delimično uspelo.


prirodna svetlost:
zoya describes yasmeen as "dark blue-toned purple base with very strong red-toned medium purple shimmer and hints of gold duochrome. the ultimate complex purple for maximum drama".

i would add that it also has a hint of burgundy in it.  this polish is definitely one of the zoya's must haves. it may look like an autumny-wintery shade, but the direct sunlight is when the insanely beautiful shimmer comes alive. of course, the prettier the polish, the harder is to get it's essence on the pictures, and i managed to do this only partially.


natural light:






koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
dobra stvar kod ovog laka je ta što sad ne moram da kupim opi-jev oktoberfest. loša stvar je ta što ne moram da kupim opi-jev oktoberfest!
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS)
the good thing about this polish is that now i don't need to buy opi's oktoberfest. the bad thing is, i don't need to buy opi's oktoberfest!

8 comments:

  1. Lak je veoma lep, ali tvoj zaključak me je oborio sa stolice :D

    ReplyDelete
  2. Skroz bi mi se uklopio ovaj lak uz novu boju kose :D
    Šalim se, ali je zaista odličan, ali poslednja rečenica, carice :)

    ReplyDelete
  3. Bas sam htela da kazem da mi lici na Oktobarfest :D
    Jako je lep.. I da, nema ni Sonja :D

    ReplyDelete
  4. zbilja je krasan :-D
    lol, dobro si to na kraju zaključila, apsolutno te razumijem ;-)

    ReplyDelete
  5. great post!!!i love this colour!!!Now, I am your faithful follower! I really hope that you enjoy my blog and you will be my follower!
    xoxo
    http://stayfabulousandclassy.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  6. Divan je, blago tebi sto imas Zoye, ovaj bi sigurno bio moj da ih ima kod nas

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...