Followers

Sunday 7 July 2013

ysl - orange afrique


moja zaljubljenost u ysl lakove se nastavlja, a ovaj put opsednuta lakom orange afrique!
my complete love for ysl nailpolishes continues! this time, i'm obsessing about orange afrique!

ovaj lak sam dugo tražila, pošto mi je falila prava i intenzivna narandžasta nijansa i orange afrique je ispunio sve moje želje. intenzivan je, ali ne na neonski način, i iako je jelly, formula je i više nego neverovatna i maže se kao puter! i završnica me je oborila sa nogu, izgleda baš sjajno iako nemam nadlak.

rešila sam da namažem tri sloja. pošto je jelly, možete da vidite moj čudni prirodni oblik noktiju: na sredini ivice nokta su isturpijani na par mm, a sa strane izgleda kao da imam po dva ogromna bela trougla, da bih mogla da održavam četvrtast oblik. na početku moje opsesije lakovima sam imala ovaj smešni, prirodni oblik ali mi se više sviđa sada.

nešto se čudno dogodilo sa prikazom boja na ovim slikama. nijansa u bočici je identična tome kako lak izgleda uživo, a ta boja je takođe identična boji na noktima. nekakvo čudno prelamanje svetlosti je učinilo da na slikama, nijansa na noktima izgleda crvenije.
i've been searching for this polish for a while now, since i really wanted a bright, vibrant orange shade and this one fulfilled all of my wishes. it is intense but not in a neon-y kind of way, and even though it's jelly, the formula is beyond amazing and it applies like butter! and shine, look at that shine, and i'm not wearing a top coat!

i decided to do three layers this time. since it is a jelly, you can see how weirdly shaped my nails are: at the middle of the nailline,  i filed at to just a mm or two, but on sides i't like i have two giant triangles in order to keep the shape rectangular. at the beginning of my nail polish obsession, i had this funny natural shape, but now i prefer it this way.

there's something weird going on with the color in the photos. the shade in the bottle is pretty much how it looks like in real life, and it is identical to the color on the nails, but some weird light refraction makes the nails look redder.
prirodna svetlost, senka - natural light, shade



prirodna svetlost, sunce - natural light, sun




koristila sam bazu (opi start to finish) + tri sloja laka (bez nadlaka)!
i used base (opi start to finish) + three layers of polish (no top coat).  

22 comments:

  1. Oh! So cool! I love orange and this one looks so great. It suits you very well too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's amazing and practically applies itself :d

      Delete
  2. Very beautiful orange!

    ReplyDelete
  3. Divni su ti nokti a sam lak je isto prelep :)

    ReplyDelete
  4. Mnogo mi se dopada kako ti stoji.. :)
    I da znas da mi se svidjao i tvoj oblik noktiju od ranije, nekako je bio karakteristican za tebe, mada je ovaj vise po mom ukusu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, onako mi je bilo lakše za održavanje, ali mi je ovako lepše.

      Delete
  5. Super je narandzasti, ja volim takve boje samo na drugima meni stoje grozno. A oblik noktiju ti je lep svakako, meni su se dopadali i ovalni i ovako, imas dugu nokatnu plocu pa tu nema greske :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ti, baš mi znači tvoj komentar!

      Delete
  6. Prelep je! Jako si mi neobicna sa ovim bojama na rukama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe, a nije jarko narandžasta čudna za mene, nosim ja takve bojice generalno.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...