Followers

Thursday 4 July 2013

zoya vespa (pixie dust)


imala sam sreću da sam došla u beograd baš kad su pixie dust i ornate kolekcije stigle u ultrasun, ali sam imala samo par sati fore u subotu da ih uzmem, iako sam u bg-u na drugoj strani ulice od us! tako da, probudila sam se u 8 ujutro (iako se vikendom retko kad dižem pre 11), obukla na brzinu i rekla md-u "ok, vraćam se za par minuta, moram da  uzmem neke lakove" dok je on mrmljao da se normalne devojke bude rano da odu po hleb i mleko :D

krajnji rezultat ste videli ovde. imala sam wl mesecima, par sam znala da sigurno uzimam, dok su neki bili na možda. vespa je bila jedna od tih drugih, ali čim sam je videla, znala sam da je uzimam!
i was lucky enough that i came home just as pixie dust and ornate collections arrived to ultrasun in belgrade, but had only a couple of hours to get them, even though the shop is on the other side of the street! so, i woke up at 8 am (on weekends, i rarely get out of bed before 11), got dressed quickly and told my bf "ok, i'll be back in a minute, i have to go get some polishes"  while he murmured that normal girls get up that early for bread and milk :D

the end result was shown in this post. i had a wl for months, with a few of them being sure deal and a few "maybe". vespa was on a maybe, but as soon as i saw the bottle, i knew i will have to buy her!
izvor-source www.zoya.com

od svih tipova teksturnih lakova, zoyina pisxie dust mi je omiljena! vespa je prvi koji sam probala, a oni je opisuju kao mint šećerka. nijansa je pastelna svetla zelena, poput žalfije, sa finim srebrnim šećerastim šljokicama. finiš je tako poseban a boja nekako vintage, sve u svemu, ljubav!

vespa je malo ređa, pa sam nakon normalnog prvog sloja stavila deblji drugi. na jednom noktu desne ruke sam dodala i treći, ali pošto nije bilo značajne razlike, odustala sam. iako u zoyi ne preporučuju korišćenje baze uz ove lakove, ja ipak imam moj dragi opi start to finish.
from all types of textured polishes, zoya's pixie dust is my favorite. vespa is the first one i tried, and they describe it as "mint kiss with a sugared sparkle". the shade is pastel, light sage green, with fine silver sugary glitter. the finish is so refined and the color looks vintage and, bottom line, i'm in love!

it is a bit shear, so after a normal first layer, i added a thicker second. i tried a third one on one nail on my right hand, but it looked pretty much the same so i decided to finish with two. even though they recommend skipping the base coat, i have my dear opi start to finish.






predivan je čak i sa nadlakom! bila su potrebna dva sloja, jer je prvi upio za par minuta. nažalost, nadlak sam dodala kad sam došla s posla a već je bio mrak, tako da boja nije verna, ali je efekat vidljiv!
i even love it with top coat! it needed two layers, since it ate up the first in a few minutes. unfortunately, when i came back from work and applied it, it was already darkish, so the color is not real, but you can see the effect.






22 comments:

  1. Ljubav, nego sta!!! Uh sto sam slaba na Zoyu..

    ReplyDelete
  2. Bas je lep! Blago tebi na blizini ultra sun-a, ja mesecima ne uspevam da odem do tamo. Ali ovaj komentar za hleb i mleko je sjajan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, samo što sam u srbiji par dana mesečno :(

      Delete
  3. Bilo bi interesantan i da je "obican" lak, nijansa je bas posebna.

    ReplyDelete
  4. Nemam nijedan njihov lak, moraću to da promenim. Lep je ovaj zelenko, a sviđa mi se i kako izgleda ova Chyna.

    ReplyDelete
  5. jako zelim i to bas ovu boju! savrsenstvo :)

    ReplyDelete
  6. Predivna je! Bas sam je zagledala i ne znam kako sam uspela da je vratim na policu. :( Bice neki drugi put... Odlicno ti stoji! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i meni je bio na listi "pogledati uživo", ali sam pala na pozadinu kad ga videh!

      Delete
  7. Mnogo je zanimljiva boja i ide uz tebe.

    ReplyDelete
  8. Pedivan je.. Nekako nezan. :)
    I stvarno Zoya ima najlepse teksturisane lakove..

    ReplyDelete
  9. It looks gorgeous both with and without top coat! :)

    ReplyDelete
  10. Joj, joj, dajem guze za ovaj lak :D

    ReplyDelete
  11. Lep, lep, lep :)

    Zeleno volim te zeleno. Savrsen za tebe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...