Followers

Sunday 27 January 2013

essence edward's love (twilight: breaking dawn part 2)


mislim da je krajnje vreme da okačim slike poslednjeg laka iz essence twilight: breaking dawn part 2 kolekcije, edward's love (jacob-a možete videti ovde, a alice ovde).
i guess it's about time to post swatches of the last polish i got from the essence le twilight: breaking dawn part 2, which is edward's love (you can see alice here and jacob here).


začuđujuće, ovaj lak mi je na kraju favorit od tri u kolekciji, iako mi je izgledao najmanje interesantan u bočici. bazna boja je crna, kombinacija kreme i sorbeta, sa srebrnim staklastim šimerom. kao i u slučaku ostala dva laka u ovoh kolekciji, formula je vrlo loša, lak je gust i  ume da "beži", ali se sa dva sloja dobija potpuna pokrivenost.
prirodna svetlost:
surprisingly, this polish turned out to be my favourite of the three, even though i liked it the least in the bottle. it is a black crelly with beautiful silver glass fleck, but again (for this collection), the formula is bad bad bad, thick and goopey at the same time, but it is completely opaque after two coats.

natural light:







veštačko svetlo-artificial light

koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).


12 comments:

  1. Super ti stoji. Ja sam samo njega isprobala i mnogo mi se svidio. Nikad neću umoriti od crnih lakova "with a twist". :)

    ReplyDelete
  2. Toliko sam se nadala da će ovaj lak biti nešto više od crnog laka sa srebrnim flejkijima. Lep je, ali mi je nedovoljno poseban. A to što si napisala za formulu mi je upravo prelomilo da ga izbacim iz svakog razmatranja za kupovinu. Odlične sličice.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edvardov lak zasluzuje bolju formulu! :) Ala je zasnezilo kod tebe! :0

      Delete
  4. Meni je veci problem cetkica od formule. Nekako je nezgrapna. Mislim da su mogli vise da se potrude oko samih boja mada kapiram zasto su za Edvardov lak izabrali bas ovu kombinaciju. Odlicno stoji. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicno ti stoji. Sta nam je svima danas... :D Evo i ja progutala rec. :D

      Delete
  5. meni se isto sviđa, slaba sam na crnjake ;)
    i da, žao mi je što ga nisam nabavila :(

    ReplyDelete
  6. Meni se sva tri svidjaju, ovaj mi je najvece iznenadjenje, i bas mi je zao zbog formule..
    Divno ti stoji.. :)

    ReplyDelete
  7. Preskocila sam u potpunosti ovu kolekciju, svugde citam istu stvar za formulu, da je jako losa. Boje su lepe ali opet nista toliko posebno, moj favorit je bio ljubicasti

    ReplyDelete
  8. Jao tako je dobar, skroz mi se dopada!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...