Followers

Friday 23 August 2013

a england - tristam (the mythicals)


kao i u prethodnom postu, za kog mi se čini da je bio pre milion godina, moram da kukam kako nemam vremena ni za šta, pa ni za blog. čak sam počela da nosim isti lak po tri dana, o, užasa! završila sam sa selidbom br 1 tako da sam privremeno u srbiji, a od sledeće nedelje počinje moja jednogodišnja avantura po bliskom istoku. i dalje mi je najveći problem koje lakove da ponesem sa sobom.

sada ću vam pokazati a england tristam, savršenstvo iz the mythicals kolekcije.

like in the last post, that was what looks like a million years ago, i have to whine about not finding time for anything, let alone blogging. i even change polishes on 3 day basis, what a horror! i finished the move no 1 so i'm in serbia for a few days, and from next week, my year-long middle east adventure begins. i still have no idea what polishes will i bring with me.


now, i will show you a england tristam, a beauty from  the mythicals collection.

edina iz a england opisuje tristama kao "noćno plavo nebo sa zvezdanim sjajem". meni je prelep, a u a england stvarno znaju da naprave lakove sa rasejanim holo efektom. ovaj izgleda prelepo i na direktnoj svetlosti i u zatvorenom, zaista je poseban ali i suptilan u isto vreme. formula i aplikacija su bez greške, i zaista ne mogu ništa loše da kažem o a england lakovima.

prirodna svetlost:

edina from a england describes it as "night blue sky with starlight glimmer and glow". it sure is gorgeous, and she really knows how to make scattered holos. this one looks amazing both in direct light and indoors, it really stands out but is subtle at the same time. formula and application are flawless, i can't say a bad word about any a england polish.

natural light:







veštačka svetlost/artificial light

i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer fast dry).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer fast dry).

27 comments:

  1. Divno... Stvarno imaju predivne lakove, bočice su lijepe, a baš mi se sviđaju imena i uvijek imaju odličan opis boje na sajtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma, predivni su, šteta što nam nisu dostupniji..

      Delete
  2. Predivan je i odlicno ti stoji :)

    ReplyDelete
  3. I ja već mesecima merkam njihov sajt i kukam što ne mogu da naručim... Lep je ovaj, stvarno kao noćno nebo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. prokleti bili! ja sam naručivala jednom preko njih, dok su još slali van uk, a drugi put preko posrednika u holandiji, pa čekala da mi drugarica donese.

      Delete
  4. Stvarno je muka kad ne možeš sve lakove da poneseš :)
    Čaroban je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka, muka. čuj sve, rekla bih da mi je 20 realna mera i to je baš agonija :(

      Delete
  5. Tristam je ljubav i veoma ti zavidim na njemu.

    ReplyDelete
  6. Mraaakk <3

    ovo se zove ljubav na prvi pogled <3

    ReplyDelete
  7. Hi Bojana! what a gem you got here! It looks perfect on you <3

    ReplyDelete
  8. Savrsen je! Nadam se da ce uskoro naci i u mojoj kolekciji. ;)

    ReplyDelete
  9. Uh, predivan je!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...