Followers

Friday 4 January 2013

chanel paradoxal 509


šta je ostalo da se napiše o chanel paradoxal laku, a da nije već rečeno? izašao je kao jedini lak u chanel-ovoj jesenjoj kolekciji 2010, i i dalje je jedan od najpoznatijih njihovih lakova, uz particuliere koji je izašao godinu dana ranije. u tom vremenu, oba laka su bila potpuno jedinstvena, ni jedan drugi proizvođač nije imao ništa slično, ali zato sada postoji gomila duplikata.

imala sam rimmel-ov odgovor u vidu hot list-a, ali sam ga poklonila mami mog dečka. isprobala ga je kad je bila kod njega u poseti, i kad me je pozvao i rekao da se ona oduševljava nekim lakom i njegovom bojom, formulom i četkicom, odmah sam znala da je u pitanju hot list. bila sam srećna zbog toga, jer se u mojoj okolini niko ne zanima za lakove pa nikog ne mogu ni da obradujem, a i zato što sam konačno imala izgovor da uzmem paradoxal.
what is left to say about chanel paradoxal, that haven't been said already? it was released as the only polish in their autumn 2010 collection, and it is still one of the best known chanel polishes,  together with particuilere that was released one year earlier. at that moment, both of these polishes were truly unique, with nothing even close to being a dupe, but now we have a lot of copies and dupes.

i owned rimmel hot list, but, when my boyfriend's mom came to visit him, she tried it and was so amazed with the color, brush and formula. i was very happy to give it to her as a present for two reasons, one is that my friends are not into polishes and i never have a chance to surprise them, and the second one is that i finally had an excuse to buy paradoxal.

boja je sada već odlično poznata pečurkica, blatnjavo-siva sa ljubičastim podtonom i šimerom koji je vidljiv samo pod direktnim suncem. formula je odlična, nanosi se bez problema, ali rimmel-ova lycra pro serija dobija poene po pitanju četkice, jer mi je to jedna od najboljih (ako ne i najbolja). uspela sam da uhvatim koji zrak sunca, dovoljno da probudim šimer,ali se meni sviđa kako lak izgleda i u hladu, ima neku dozu misterije i mislim da ovakvi lakovi svima dobro stoje.

slike su napravljene na prirodnoj svetlosti, uz poneki zrak sunca.
the color is now well known mushroomy taupe-grey with purple undertone and shimmer that is really visible only under direct sunlight. it applied beautifully, pigmentation is great but this the brush is where i give points to rimmel, since their brushes in lycra pro collection is perfect. i managed to get a couple of rays of sun, enough to wake the shimmer up, but i really like how it looks in shade too, it has some sort of mystery around it and i am convinced that those colors look good on everyone.
pictures were taken on natural light, with occasional sunlight.


koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).



17 comments:

  1. Kako deluje pečurkastije na slikama. Uživo je zaista prelep. Ne čudi me što se digla tolika frka oko njega i što su skoro svi proizvođači izbacili svoju verziju.

    ReplyDelete
  2. Prelep je, ali od Chanela je na mojoj wish listi Malice i znam da ću ga iamti jednog dana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uh, on je svuda rasprodat. ja sam mog dobila pre više od mesec dana kao poslednjeg u beogradu.

      Delete
    2. Onda ću morati nekud van Beograda :D Mora biti moj :D

      Delete
  3. divan :)
    ja sam zadovoljna i svojim catrice from dusk till dawn i flormarom :)

    ReplyDelete
  4. Prelep je!
    Ja nemam ni jedan na tu foru :D
    P.S. nokti su ti odlicni!

    ReplyDelete
  5. Auuuuuuu koja nijansa :) wow ! I nokti su ti odlični :)

    ReplyDelete
  6. srećom je sad vani gomila duplića koji su obavezni u svakoj kolekciji ;)

    ReplyDelete
  7. Divan!!! Obozavam taj lak a i njegove kopije! :)

    ReplyDelete
  8. Au bre, koja sam ja lak neznalica, sad ga prvi put vidim i shvatam da imam dva skoro pa potpuno identična, baš je popularan :D

    ReplyDelete
  9. Divan je. Ja sam totalno zaboravila da imam ovaj lak, i nalakirala ga tek juce prvi put u zivotu!!! Nemoguca sam!

    ReplyDelete
  10. this dark grey shade of chanel polish is super chic!
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. How great you got an excuse to buy it! (as if we need it one ;) this is a shade that suits everyone, I agree, and it was so unique when released that I personally used the word "paradoxale" to define all the colours that fall more or less close to this polish! lol

    ReplyDelete
  12. Meni je ovaj lak bio potpuno odusevljenje kad sam ga kupila, stvarno je poseban i prelep, i slazem se da je nijansa koja svima stoji. Jedino sto se dosta zgusnuo nakon potrosene trecine bocice, ali sad ga vec stedim ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...