Followers

Tuesday 19 February 2013

zoya roxy (masquerade)


sećam se kad sam uzela roxy, neki zoya lakovi su bili na rasprodaji i nisam mogla da odolim da ga uzmem, iako nikad nisam videla svočeve. odmah sam ga uveče namazala, i bila sam malo razočarana i nisam shvatila celu famu oko tog laka kada je originalno izašao u "masquerade" kolekciji iz 2006. ali, kada sam ga videla sutradan na prirodnom svetlu, zaljubila sam se.
i remember when i got roxy, it was on sale and i couldn't resist getting it even though i never saw the swatches. i painted my nails in the evening, and i was a bit underwhelmed and didn't quite get the hype it got in the blogging community when it initially came out in the ancient "masquerade" collection. but then, i saw in in natural light and fell in love.


jedna od stvari koja mi se sviđa kod zoya lakova je ta što imaju prilično realne slike bočica i opise na njihovom sajtu. ovo piše za roxy: "proizna ljubičasta baza sa crvenim tonom sa gustim svetlo ljubičastim šljokicama."


baza je prilično pigmentovani ljubičasti sorbet sa magenta šljokicama. definitivno su potrebna tri sloja za potpunu pokrivenost, ali je formula prilično dobra. problem je, što sam ja prilično nestrpljiva kad treba da dodam i treći sloj, što se vidi iz moje ne tako savršene aplikacije. u svakom slučaju, nokti mi izgledaju slatko i sirupasto!

prirodna svetlost:
one thing i like about zoya polishes, is that thay have pretty accurate promo pictures of the bottles and descriptions on their website. this is what they wrote abot roxy: "a sheer red-toned purple base loaded with bright purple glitter. a must-have shade for any rock star or glamour girl."

the base is actually quite pigmented purple jelly with magenta glitter. it needs three coats for complete opacity, but the formula is quite nice. the problem is, i get impatient when i have to add a third layer, which can bee seen in my imperfect application. nevertheless, i find it looks so yummy and syrupy!


natural light:









veštačka svetlost - artificial light


stara slika, kad sam imala ovalne nokte- back in the days, when i had oval nails

koristila sam bazu (opi start to finish) + tri sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + three layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).




23 comments:

  1. Jako lepa boja! Jedva cekam da i kod nas stignu Zojice! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. baš nas drma euforija. i ja jedva čekam, jer verujem da će biti duplo jeftinije nego u slo.

      Delete
  2. Ah Zoya <3 Tale lak je že dolgo na wishlisti :)

    ReplyDelete
  3. Zaljubila sam se, malo je reći da je prelepa!

    ReplyDelete
  4. Što je dobar! Lepo izgleda i na prirodnom i na veštačkom svetlu i baš mi se sviđa što si stavila 3 sloja, volim kad je tamniji :-)

    ReplyDelete
  5. Tole je pa res prekrasna barva. Jaz bi si privoščila veliko Zoy, če ne bi bile tako drage pri nas, ker imajo ogromno krasnih odtenkov.

    ReplyDelete
  6. predivan lak :) mnogo mi se svidja :)

    ReplyDelete
  7. Divan je! Odlicna kombinacija sljokica i osnovne boje. :)

    ReplyDelete
  8. Predivan lak! Podsetio me na nar.. :D

    ReplyDelete
  9. Prekrasan je. Zaista deluje slatko i sirupasto.

    ReplyDelete
  10. Predivan lak! :) Nadam se da ce i kod nas stici :)

    ReplyDelete
  11. jedan od 'najsočnijih' lakića, prekrasno izgleda... i vrlo jestivo ;)

    ReplyDelete
  12. Usla sam na blog da ga opet vidim. Nesvakidasnja kombinacija bazne boje i sljokica. Svidja mi se sto deluje tako sirupasto i sto je prepun sljokica. Nadam se da ce biti kad stignu Zoye kod nas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. koliko ja znam, on je deo stalne kolekcije, tako da bi trebalo da stigne!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...