Followers

Tuesday, 16 October 2012

dior 704 nirvana


još u stara dobra vremena, kada još uvek nisam imala planove da kupujem high end lakove, znala sam da je diorova nirvana taj koji bi mi bio prvi na listi. cela ova kolekcija iz proleća 2011, rock your nails, je prosto savršena, što je očigledno sa prve slike. lakovi u drugoj su blue label - nirvana - perfecto - purple mix - undeground.

kada sam konačno rešila da ga kupim, nisam mogla da ga nađem u parfimeriji u kojoj obično uzimam lakove. pošto volim da kupujem na određenim mestima, nije mi se dalo a ga tražim po ostalim parfimerijama, ali sam ovu moju standardnu stalno proveravala u nadi da će se pojaviti. na moju sreću, uhvatila sam ga u petak, kada je bilo ooogromno sniženje. prodavnicu sam napustila sa četiri nova diora i tri chanela, koji su bili u planu kupovine do kraja ove godine, tako da sam time završila kupovinu high end lakova u ovoj godini. naravno, nirvana je prvi koji sam namazala iz ove grupe.
back in the days, when i didn't plan to buy high end polishes, i knew that dior nirvana is the one i would've bought if i did. and this dior collection, rock your nails from spring 2011, is so amazing, just look at the picture below! too bad they are hard to find nowadays. the polishes in the second pictures are blue label - nirvana - perfecto - purple mix - undeground.

when i actually decided to get it, they didn't have it at the place where i usually buy my polishes. because i am a creature of habit, i didn't look for it at the other stores, but i regularly checked this one, in hope that it would actually appear. luckily for me, i found it on a day when there was a huuugee sale and i left the store with four new diors and three chanels, that were scheduled to be bought by the end of the year. so, my high end polish shopping is done for the year 2012. needless to say, nirvana was the first from the pack to be shown.

boja je apsolutno savršena til zelena (dior je iz nekog razloga zove tirkiznom), boja iz mojih snova. formula je kao san, neverovatno lako se maže a lak je toliko pigmentovan da je ovo jedna od retkih prilika u kojima imam samo jedan sloj laka. krenula sam da mažem i drugi, pogledala u nokte i shvatila sam da mi ne treba.

prirodna svetlost
the color is a gorgeous, gorgeous teal (for some reason, dior calles it "deep turquoise") and i am simply in love with it! the formula is dreamy, this is one of the rare situations i have only one coat of polish. i was on my way to apply the second one, took a look at my nails and realized i don't actually need it.

natural light


veštačka svetlost:
artificial light:

koristila sam bazu (opi start to finish) + jedan sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + one layer of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS)13 comments:

 1. Baš je tvoja boja. Strava je što je i formula tako dobra.

  ReplyDelete
 2. Lepa barva. In super, da je prekriven v enem sloju. :)

  ReplyDelete
 3. Predivna boja, i meni je bio na wish listi ali sam se predomislila posto mi Diorova cetkica ne odgovara nikako, iako je formula savrsena.

  ReplyDelete
 4. Lijepa bojica.
  Ja uvijek stavim dva sloja, čak i kad vidim da ne treba :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. i ja, ali ovde bi stvarno bilo suviše!

   Delete
 5. Sviđa mi se, neobična nijansa ;)

  ReplyDelete
 6. Savrsen,savrsen,savrsen *_* Bas je onako moja boja :)

  ReplyDelete
 7. Prelep je! Bas su ti lepi nokti a slike su savrsene, uzivam da gledam ovako lepe slike. :)

  ReplyDelete
 8. Divan je. Iako ga imam, do sad sam ga namazala samo jednom. Zasto? Ne znam! Moram to brzo ispraviti.

  ReplyDelete
 9. evo, nasla sam ga na tvom blogu, videla sam sad da si mi tamo na onom kolaž postu odgovorila,a u medjuvremenu sam saznala kako se zove :)
  stvarno je divan....rado bih ga posedovala, oduševljava me :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...