Followers

Sunday 21 October 2012

essence princess prunella (colour&go 73)


malo sam u zaostatku sa objavljivanjem slika lakova koje se prikazala u ovom postu sa praznim flašicama, pa ću da nastavim sa essence 73 princess prunella, koji je jedan od varijacija na chanel paradoxal.
i'm really behind on posting swatches of polishes that are pictured in this post as empty bottles, so, i'm going to continue with essence 73 princess prunella (one of the chanel paradoxal lookalikes.)

boja je braonkasto ljubičasta, sa sitnim ljubičastim šimerom koji je jedva vidljiv na noktima. posle prvog sloja, tragovi četkice su bili prilično vidljivi ali je drugi sve sredio. sve u svemu, ovo nije jedan od mojih omiljenijih lakova, tako da mi nije bilo preterano žao kada sam ga poslednji put namazala.

prirodna svetlost:
the color is brownish purple with lilac microshimmer that is barely visible on the nails. it is a bit brush stroke-y after the first layer, but the second one almost completely evens it out. overall, this isn't one of my favorite shades so i wasn't particularly sad when i wore it for the last time.

natural light:



koristila sam bazu (opi start to finish) + dva sloja laka + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS).
i used base (opi start to finish) + two layers of polish + top coat (essence better than gel nails top sealer BTGNTS)

4 comments:

  1. Jesi li to preplanula na sličicama? Simpatičan lakić, ali suviše šućmurast za moj ukus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. na tim slikama da :D sad se lagano vraćam svom vampirskom tenu :D

      Delete
  2. Bas je lep lak. I odlicno ti stoji :)

    ReplyDelete
  3. Fin je lak ali meni je malo losija od tih varijanti paradoksala, i ima taj slabi frost u finisu koji ne volim. Kupih videh i prosledih ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...